Cool, skateboarden (6+)Terug naar het overzicht

zondag 16 februari 2020

Skate Days - Skatepark Utrecht

Konigin Wilhelminalaan 4
3527 LD Utrecht
Openingstijden 24 februari t/m 1 maart 2020 Naar de website
Meld je nu aan en leer deze vakantie tijdens de Skateweek in Skatepark Utrecht de gaafste trucjes!
Zin in een stoer uitje tijdens de krokusvakantie? Dan is de Skateweek echt iets voor jou. Iedere dag kan je in Skatepark Utrecht terecht om coole tricks te leren.
 
Tijdens de Skateweek krijg je iedere ochtend skateboardles van de leraren van Skate Days. Je wordt ingedeeld in groepjes van hetzelfde niveau zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen. Ook als je nog geen ervaring hebt is de Skateweek dus fantastisch!

De Skateweek vindt plaats voordat het skatepark open gaat, zodat je samen met je skatemeester of skatejuf ongestoord aan de slag kan gaan.

Heb je nog geen eigen skateboard? Geen probleem! Er zijn genoeg skateboards en beschermingsmaterialen aanwezig om te lenen. Uiteraard is er tussendoor voor iedereen genoeg eten en drinken aanwezig.

Goed om te weten: je mag zelf kiezen welke dagen je van de krokusvakantie mee wilt doen! Van maandag 24 februari t/m zondag 1 maart kun je iedere dag in Skatepark Utrecht terecht om coole tricks te leren. De meeste kids doen gemiddeld 3 dagen mee.

De Skateweek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Tip! Vergeet niet om je vooraf online aan te melden. 

Klik voor meer info over de Skateweek op de roze button! En check natuurlijk ook vast dit toffe filmpje.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs