Skicursus 9 lessenTerug naar het overzicht

woensdag 13 november
Leer (beter) skiën of snowboarden bij deze cursus van 9 lessen bij Skipiste Nieuwegein!
Wil je vast een beetje oefenen voor de wintersport? Skipiste Nieuwegein biedt verschillende curssussen aan waaronder een cursus van 9 lessen die half december start.

Het voordeel van deze cursussen is dat kinderen les krijgen van een Nederlandstalige leraar. Beginners kunnen rustig de basis onder de knie te krijgen en zijn na afloop van de cursus in staat om op vakantie van een blauwe piste te skiën. Heb je al ervaring? Dan kun je tijdens deze cursus nog beter worden! Een snowboardcursus is ook echt een aanrader.

Alle leraren van Skipiste Nieuwegein zijn in het bezit van een Oostenrijks lerarendiploma en worden wekelijks begeleid in het lesgeven van kinderen. Kinderen vanaf 3,5 jaar kunnen deelnemen aan de skicursussen en vanaf 7 jaar aan de snowboardcursussen. Bij de indeling van de lesgroepjes wordt rekening gehouden met de leeftijd en het niveau van de kinderen. Lesgroepjes bestaan uit maximaal 8 kinderen.

Naast de cursus van 9 lessen zijn er ook andere mogelijkheden, zoals een cursus in de kerstvakantie. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor een privéles.

Klik voor meer info via de roze button door naar de website!

Wist je al dat ze hier een schitterende nieuwe speeltuin hebben? Terwijl de kinderen lekker spelen kun je zelf genieten van een lekker hapje en een drankje op het vernieuwde terras met prachtig uitzicht over de Nedereindse plas.

Skipiste Nieuwegein

Nedereindseweg 501a
3546 PM Utrecht
Openingstijden Start half december. Klik via de roze button door naar de website voor het lesrooster. Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Achter het stuur bij het NMM

Achter het stuur bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Stap in een minitank of jeep en rijd een rondje op het uitdagende parcours en meer!

Bekijk het aanbod