icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

Zomerskiën: 8 lessenTerug naar het overzicht

woensdag 21 april 2021
Geef je nu op en leer (beter) skiën of snowboarden bij deze leuke cursus van Skipiste Nieuwegein!
Skiën alleen iets voor de winter? Nee hoor, heerlijk juist om lekker van de piste te zoeven als het niet zo koud is. Dus wil je vast een beetje oefenen voor de wintersport van volgend jaar? Skipiste Nieuwegein biedt verschillende curssussen aan waaronder een cursus van 8 lessen die in mei 2021 start.

Het voordeel van deze cursussen is dat kinderen les krijgen van een Nederlandstalige leraar. Beginners kunnen rustig de basis onder de knie te krijgen en zijn na afloop van de cursus in staat om op vakantie van een blauwe piste te skiën. Heb je al ervaring? Dan kun je tijdens deze cursus nog beter worden! Een snowboardcursus is ook echt een aanrader.

Alle leraren van Skipiste Nieuwegein zijn in het bezit van een Oostenrijks lerarendiploma en worden wekelijks begeleid in het lesgeven van kinderen. Kinderen vanaf 3,5 jaar kunnen deelnemen aan de skicursussen en vanaf 7 jaar aan de snowboardcursussen. Bij de indeling van de lesgroepjes wordt rekening gehouden met de leeftijd en het niveau van de kinderen. Lesgroepjes bestaan uit maximaal 8 kinderen.

Klik voor meer info via de roze button door naar de website!

Wist je al dat ze hier een schitterende nieuwe speeltuin hebben? Terwijl de kinderen lekker spelen kun je zelf genieten van een lekker hapje en een drankje op het vernieuwde terras met prachtig uitzicht over de Nedereindse plas.

Skipiste Nieuwegein

Nedereindseweg 501a
3546 PM Utrecht
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste