De Kleine Zeemeermin 8+Terug naar het overzicht

donderdag 30 december
Theaterfeest vol diepzeeanimaties, liedjes en muziek voor het hele gezin, in Stadsschouwburg Utrecht
Breng in december een bezoek aan de Stadsschouwburg Utrecht en geniet van de kerstproductie 'De Kleine Zeemeermin'. Duik samen in de onderwaterwereld van Annebel en haar vrienden!

De veertienjarige Annebel wacht in het ziekenhuis op de zoveelste operatie aan haar benen. Daar ontmoet ze Mattie. Mattie is heel stoer en daagt haar uit om te dansen, maar dat durft ze niet. Deze keer mogen haar vader en oma voor het eerst niet bij haar blijven als het bezoekuur voorbij is. Dus in de nacht is ze alleen...

In haar nachtelijke dromen wordt Annebel overspoeld door een magische onderwaterwereld waar ze de meest wonderlijke wezens ontmoet en spannende muzikale avonturen beleeft. Maak kennis met Mattie, de prins genaamd Prins, Kwallie, Puffer, Mimi Jabila, TAFKAM (The Artist Formerly Known As Moby) en natuurlijk de Zeeheks! Zal Annebel haar stem opgeven aan de Zeeheks om te kunnen dansen met de Prins?

Een ideale wintervoorstelling naar het bekende verhaal van Hans Christian Andersen over volwassenwording, groei, identiteit en verlangen.

'De Kleine Zeemeermin' is een familievoorstelling van Theater Utrecht in coproductie met Stadsschouwburg Utrecht en speelt vanaf 19 december 2021. Landelijke tournee tot en met februari 2022.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Stadsschouwburg Utrecht

Lucasbolwerk 24
3512 EJ Utrecht
Openingstijden Te zien van 19-31 december 2021 in Stadsschouwburg Utrecht Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winter Wonderland Zeist

Winter Wonderland Zeist

Een fantastisch grote ijsbaan, een gezellige Winter Wunderbar en op een aantal dagen een knusse kerstmarkt.

Dompel je hier onder in de kerstsfeer!

Bekijk de activiteiten