POPpulisme (8-108 jr)Terug naar het overzicht

zaterdag 4 februari 2023
Voorstelling van Het Filiaal theatermakers met vier spelers, live slagwerk, zang én heel veel poppen
Hoe zet je een land naar je hand? In het koninkrijk Berg en Dal ligt het dal in de schaduw, terwijl de berg volop zon krijgt. Dat is nou eenmaal hoe het is. Totdat een van de dallers met een onthulling komt: de bergers stelen de zon! Hij beweert dat hij de zon terug kan krijgen en wordt de held van het dal. Maar klopt het wel wat hij zegt? 

POPpulisme is een grappige voorstelling met een donker randje. Met vier spelers, live slagwerk en zang én heel veel poppen. De absurde en rake tekst* van Eva Gouda laat zien dat je beter zelf kan blijven nadenken. 

*Vrij naar het boek The brief and frightening reign of Phil van George Saunders. 

Data
Op 4 februari is de try out en op 5 februari de première.

Het Filiaal theatermakers
Het Filiaal theatermakers is een Utrechts jeugdtheatergezelschap. Het zijn denkers, onderzoekers, beeldbouwers, musici en bovenal makers van theater! Met hun voorstellingen willen ze jong en oud raken in hart en ziel. Daarbij geven ze ruimte voor verbeelding, zodat je meer ziet dan alleen je eigen werkelijkheid.

Klik voor meer info over POPpulisme en tickets op de roze button.

Stadsschouwburg Utrecht

Lucasbolwerk 24
3512 EJ Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Opening Mediamuseum

Opening Mediamuseum

11 februari 2023 is het zover; het meest interactieve Mediamuseum ter wereld gaat open! Ontdek de invloed van media in een unieke ervaring. Reserveer snel je tickets, want dit moet je zien!

Kijk hier