The Wall RunTerug naar het overzicht

zondag 17 november

The Wall

Hertogswetering 177
3543 AS Utrecht
Openingstijden van 12.00 tot 15.00 uur
NU INSCHRIJVEN voor deze urban run met een parcours dwars door een aantal winkels!
Op zondag 24 november kan je meedoen met The Wall Run, een echte urban run met een parcours dwars door een aantal winkels, expeditieruimtes en het parkeerdek van 'The Wall'. Er zijn verschillende afstanden waar je je voor kunt inschrijven: 500 m Kids Run, 1 km Family Run, 2.5 km en 5 km. Welke afstand kiezen jullie?

Je inschrijving is inclusief een startnummer, medaille en een speciale kaart met allerlei acties, aanbiedingen en gifts van de verschillende winkels in The Wall.

The Wall
The Wall is een perfecte locatie voor een dagje uit in Utrecht en is alle dagen van de week geopend. Je koopt, eet, ontspant en geniet er. Je vindt hier producten die niet zo snel terug te vinden zijn op internet. In de winkels koop je speelgoed, huishoudproducten, sportkleding en -accessoires, elektronica en nog veel meer! Uitgewinkeld? Geniet van een lunch of diner bij één van de drie restaurants in The Wall. 

In The Wall vind je ook het grootste indoor familiecentrum van Nederland: de Play-in. Een leuk uitje voor de hele familie! Leef je uit in de bijzondere speeltuin Kids-in met een onderwater thema, daag jezelf uit op de spectaculaire trampolines bij Jump-in of waag je aan de spannende klimwanden van Climb-in.

Handig, je kunt hier makkelijk parkeren en de eerste twee uur is parkeren zelfs gratis. 

Klik voor meer info over The Wall en dit hardloopevent op de roze button!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs