Like ons op Facebook!

Feest!!! met Dirk ScheeleTerug naar vorige pagina

zaterdag 21 april 2018
  • Feest!!! met Dirk Scheele
Vredenburgkade 11,3511 WC Utrecht
Zing en dans mee met 'Feest!!!' van Dirk Scheele bij TivoliVredenburg in Utrecht.
Dat belooft een 'Feest!!!' te worden, deze nieuwe theatershow met Dirk Scheele! 21 april 2018 te zien in Utrecht, bij Tivoli Vredenburg. Op veler verzoek gaat Dirk Scheele op tour met een echte rock & rollband. Samen met een basgitarist, toetsenist, drummer en een hartveroverende zangeres speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes. Het wordt een spetterend theaterconcert!

Niks is Dirk te gek en de kinderen mogen natuurlijk allemaal meedoen: er wordt muziek gemaakt met kartonnen kokertjes, emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonica’s. Het popconcert mondt uit in een daverend dansfeest als iedereen samen gaat dansen op een swingende discomedley van Dirks liedjes. Dit alles natuurlijk op een kindvriendelijk volume. Als klap op de vuurpijl heeft Dirk een aantal leuke en grappige muzikale verrassingen voor de kids in petto. Dirk heeft nu al zin in zijn feest!

Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma’s op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd’s. Dirk Scheele bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met shows als Vroem Vroem, Huis, tuin en keukenliedjes, Dikkie Dik limonade met prik, Ik woon in een huis en Dikkie Dik en zijn vriendjes.

Klik op de roze button voor meer info!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht

Naar de website

Openingstijden

21 april 2018
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!