Leuke familieconcerten!Terug naar het overzicht

TivoliVredenburg draait weer op volle kracht met concerten voor jong en oud
Er staan weer de leukste familieconcerten in de agenda! Verschillende performers staan klaar om hun muzikale en ritmische kunsten te delen. Koop nu je ticket voor één van deze drie te gekke familieconcerten.

KNALLEN (4+) - zondag 10 oktober
‘Drummen, tikken, klappen, trommelen, zingen, fluiten, trappelen, neuriën, stampen, kortom… KNALLEN!’ De vier muzikanten van 4Beat laten je kennismaken met ritmes uit alle windstreken. Wanneer zij op hun trommels slaan, reis je naar Afrika, Latijns-Amerika en Azië. Een opzwepende voorstelling vol energie en muziek.

TAKATÁ TAKATÁ (4+) - zondag 7 november
Ga je mee op een werelds ritmisch avontuur en ontmoet flamencodanseres Karen Lugo. Met sierlijke, felle bewegingen reageert ze op de ritmische muziek van zang, piano en percussie. Op hetzelfde moment maakt Schilder Patricio Hidalgo allerlei schilderijen. In een jungle van live schilderingen begint de muzikale ontdekkingstocht. Al zingend, spelend, klappend, stampend en roepend reis je door Spanje, Cuba, West-Afrika en India.

Metropole orkest cello's - zondag 28 november
4 getalenteerde cellisten hebben hun instrument meegenomen om het publiek te verbazen met de veelzijdigheid van de cello en de prachtige klanken. Het kwartet combineert een brede muzieksmaak en muziekkennis met een hoop creativiteit en improvisatie. Luister mee naar de sierlijke muziek!

Klik voor meer info over de voorstellingen door naar de site van TivoliVredenburg via de roze button!

TivoliVredenburg

Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Openingstijden 10 oktober en 7 & 28 november Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie