KennisKnetters (8+)Terug naar het overzicht

zondag 26 mei
Ga mee op ontdekking tijdens dit wetenschapsfestival voor kinderen in TivoliVredenburg!
Jong genieten betekent later nog meer genieten, en samen plezier is dubbel plezier. De concerten, shows of voorstellingen onder de noemer familieconcerten zijn voor jong en oud. Alle genres, muziek- en vertelvormen passeren de revue, dus pik eruit wat bij jullie past.

Wel eens met je kind(eren) naar een echte voorstelling geweest? Een geweldig uitje!

KennisKnetters (8+)
Kun je voetballen met robots? Waarom leven er geen dino's meer? En hoe weet je of iets waar of niet waar is? Ontdek samen met onderzoekers de antwoorden op deze vragen tijdens de eerste editie van KennisKnetters; een wetenschapsfestival voor kinderen waar je zoveel leert dat je hoofd ervan knettert! Met niemand minder dan Klaas van Kruistum (bekend van Klaas Kan Alles), Sara de Monchy (bekend van de podcast Sara's Mysteries) en Tirsa With (bekend van het Klokhuis).

Durf jij de uitdaging aan?
Stap in de wetescaperoom en ontrafel het mysterie, laat je verbazen door de Hoe?Zo! Show, test je kennis tijdens de Feit & Fabel Quiz en ga zelf aan de slag met proefjes, onderzoekjes en spannende experimenten.

Ben jij klaar voor een dag vol ontdekkingen, experimenten en verrassingen? Zet KennisKnetters in je agenda en dompel jezelf onder in een dag vol plezier en verwondering.

Klik voor meer info over de voorstelling via de roze button door naar de site van TivoliVredenburg.

TivoliVredenburg

Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje