Festival TweetaktTerug naar het overzicht

zaterdag 25 juni 2022
Avontuurlijk festival met theater, kunst en muziek voor iedereen, op meerdere unieke locaties!
Van de Neude en verschillende theaters door de stad tot aan het historische Fort Ruigenhoek; tijdens Festival Tweetakt van 25 juni t/m 10 juli bezoek je theater- en dansvoorstellingen, ontdek je beeldende kunst op het fort en strijk je uiteindelijk neer op een van de terrassen met livemuziek.

Tweetakt is dit jaar weer terug op de Neude! Op dit bruisende plein zie je een aantal publieksfavorieten van vorig jaar, zoals de vrolijke muziekvoorstelling David & Goliath en de kunsttentoonstelling met bijzondere skateboarden van de Amerikaanse Matt Tomasello. En natuurlijk staat er weer een heerlijk terras en een zweefmolen voor de kleintjes.

Fort Ruigenhoek is een historisch forteiland net buiten Utrecht (kwartiertje fietsen vanuit de stad). Het fort is normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek, maar tijdens Tweetakt kun je er een kijkje komen nemen! Ontdek een eiland vol grote kunstinstallaties, spelletjes, workshops, buitenvoorstelling tussen de heuvels, een zweefmolen en vele bijzondere (rol)dieren.

Tip: Voorstellingen in Theater Kikker, de Bibliotheek en Stadsschouwburg Utrecht (en natuurlijk op de Neude) zijn goed te combineren met een bezoek aan de Neude. Voorstellingen in ZIMIHC Theater Stefanus (en natuurlijk op Fort Ruigenhoek) zijn goed te combineren met een bezoek aan Fort Ruigenhoek.

Meer informatie over Festival Tweetakt? Klik door via de roze button!

Tweetakt

Ruigenhoeksedijk 125
3737 MR Utrecht
Openingstijden 25 juni t/m 10 juli 2022 Prijs Toegang tot De Neude en Fort Ruigenhoek is gratis. Tickets voor voorstellingen zijn uitsluitend te koop via de website van Tweetakt. Klik voor meer info door naar de site van Tweetakt via de roze button. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Open Dag DUMS

Open Dag DUMS

Ontdek op 2 juli de muzieklessen van De Utrechtse Muziekschool.

Een dag vol muziekplezier en meer op de locatie in Leidsche Rijn!

Kijk nu