Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

UCK Kick-off WekenTerug naar vorige pagina

zondag 14 januari 2018
  • UCK Kick-off Weken
  • UCK Kick-off Weken
  • UCK Kick-off Weken
, diverse locaties in Utrecht
Wist je dat je tijdens de UCK Kick-off allerlei leuke proeflessen kunt doen en optredens kunt kijken?
Wil je eens proberen of je kind het leuk vindt om op theater, dans, musical of muziek te gaan? Daar zijn de Kick-off weken precies voor bedoeld! Kom kijken of meedoen. Al voor kids vanaf 1,5 jaar.

In januari gaat het nieuwe cursusseizoen van het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) weer van start. Het UCK organiseert daarom de Kick-off weken van woensdag 10 januari tot en met zaterdag 3 februari. In deze weken kunnen kinderen gratis open dagen en proeflessen bezoeken op diverse locaties. 

Wat kun je doen?


Musical
. Op zaterdag 13, maandag 15 of dinsdag 23 januari kunnen kinderen kennis komen maken met musical en vrijblijvend deelnemen aan de eerste repetitie van een musicalvoorstelling.
Jeugdtheater. Op woensdag 24 januari is er een open les van de Jeugdtheaterschool. De open les is speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die de UCK Jeugdtheaterschool nog niet kennen. Ze ontmoeten de docenten en kunnen ervaren of toneelspelen iets voor ze is.
Dans. Te beginnen met het UCK Dansfestival, van 26 t/m 28 januari, voor iedereen die van dans houdt. Op zondag 28 januari is er vanalles voor kinderen te doen, zoals een speurtocht, meedansen en je omtoveren tot een danskarakter, waarna je geheel in je rol je dans doet. In de week van 29 januari t/m 3 februari mag je allerlei lessen proberen om te kijken wat jij het allerleukst vindt.
Muziek. 27 januari kun je binnenlopen bij PopintrodUCKtion en zelf meedoen met muziek maken. 28 januari kun je komen luisteren naar verschillende optredens. En van 29 januari t/m 3 februari kun je lessen proberen, van muziekles voor peuters vanaf 1,5 jaar tot popzangles voor verschillende leeftijdsgroepen boven de 7 jaar.

Klik door via de roze button voor de precieze tijden en locaties!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Utrechts Centrum voor de Kunsten

diverse locaties in Utrecht

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

10 januari t/m 3 februari, op verschillende locaties

Prijs

gratis
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!

Méér leuke tips & adressen: