Waanzinnige Boomhut ExpoTerug naar het overzicht

zaterdag 26 november 2022
Fantastische Doe Expo bij het Waterliniemuseum Fort bij Vechten, gebaseerd op de populaire boeken!
De Waanzinnige Boomhut
Ken je de boeken? Wij van Kidsproof zijn fan! Een waanzinnige boomhut zoals Andy en Terry die in hun boeken beschrijven en tekenen, heb je nog nooit gezien. Andy en Terry beleven de dolste avonturen en zijn niet alleen de makers van de boomhut maar ook van de boeken! Andy Griffiths is één van de populairste kinderboekenauteurs in Australië. Griffiths werkt al jaren succesvol samen met auteur en illustrator Terry Denton. Hun werk is diverse keren bekroond.

Uitdaging
In het Waterliniemuseum hebben kunstenaars de wonderlijke wereld van Andy, Terry en Jill verbeeld in een expositie vol met puzzels en spelletjes. In deze doe-expo worden creativiteit en inlevingsvermogen van de bezoekers op de proef gesteld. Er zijn verschillende ruimtes gecreëerd in thema van het laatste boek van de Waanzinnige Boomhut: de ruimte. Van sterrenkijken, speuren door een spiegelkamer, tot het bezoek van planeet Blobdromeda, je ziet het allemaal!

De doe-expo daagt kinderen uit om te spelen, samen te werken en in de wereld van de boeken te stappen, maar ook in die van hun eigen waanzinnige verhaal. De reis kan beginnen als het opdrachtenboekje bij de museumbalie is opgehaald. Dus waar wacht je nog op?

De Doe Expo is een fantastisch familie-uitje! Het is natuurlijk ook superleuk om de doe-expo te combineren met een bezoekje aan het Waterliniemuseum. Dat is ook echt zó de moeite waard! En handig! Fort bij Vechten is goed bereikbaar via auto en openbaar vervoer. De ruime parkeerplaats van het fort ligt in de hoek van de A12, de Achterdijk en de Marsdijk. 

Nog meer in het Waterliniemuseum
Ben je er toch? Bezoek dan ook de Kinder Doe Expo: Onder Water. Deze Doe Expo is geïnspireerd op het kinderboek Onder Water in het rampjaar 1672.

Klik voor meer (praktische) info door naar de site via de roze button!

Waterliniemuseum

Achterdijk 12
Bunnik
Openingstijden De Waanzinnige Boomhut Doe Expo is toegankelijk tijdens de openingstijden van het Waterliniemuseum. Klik voor meer info door naar de site via de roze button! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

My First Festival

My First Festival

TivoliVredenburg is op 28 december omgetoverd tot één groot festivalterrein en is er de hele dag van alles te doen.

Met artiesten om bij mee te zingen en dansen, muziektheatervoorstellingen en meer!

Check het aanbod & koop tijdig je tickets