Opening Winter WonderlandTerug naar het overzicht

vrijdag 6 december

Winter Wonderland Zeist

Emmaplein 1
Zeist
Openingstijden Winter Wonderland Zeist is van 6 december 2019 t/m 5 januari 2020, elke dag geopend van 12.00 tot 21.00 uur.
GRAND OPENING van Winter Wonderland met De Kids Future Light Parade!
Supergezellig uitje in de donkere dagen van december, een bezoekje aan Winter Wonderland Zeist! In het centrum van Zeist verrijst vanaf 6 december een fantastisch kerstdorp, met een grote ijsbaan, het huis van de Kerstman en een gezellig café voor een kop warme chocolademelk. De gezellige kerstmarkt en de vele andere activiteiten wil je ook echt niet missen!

Grand opening van Winter Wonderland
Op deze eerste dag opent Winter Wonderland haar deuren deze dag van 14:00 tot 21:00 uur.

Nieuw dit jaar: De Kids Future Light Parade tussen 19:00 – 19:30 uur over de Slotlaan van Zeist.

Alle kids zullen dwars door het centrum lopen en daarbij heel Zeist centrum verlichten.

Wil je kans maken op vette prijzen en aansluitend na afloop deze avond geheel gratis schaatsen met allemaal leuke activiteiten met daarbij gratis eten en drinken met jouw klas, groep, ofwel samen met je vriendjes? Geef je dan snel op per mail: Omamasevents@gmail.com

O.v.v. volledige namen ouders/verzorgers/begeleiders en kind(eren). Bij scholen graag de betreffende school, begeleiders en namen kinderen vermelden.

Meer over Winter Wonderland
Daarnaast zijn er talrijke leuke activiteiten gepland in de periode rondom Kerst zoals Jan Vayne On Ice, de Kerstbraderie, Disco schaatsen en nog veel meer.

Klik voor meer info door naar de site van Winter Wonderland Zeist via de roze button!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs