Winter Wonderland ZeistTerug naar het overzicht

zaterdag 26 november 2022
Bezoek de winterkermis, schaats een rondje en geniet in het winterse paradijs!
Supergezellig uitje in de donkere dagen van december, een bezoekje aan Winter Wonderland Zeist! In het centrum van Zeist verrijst vanaf 25 november een fantastisch kerstdorp, met een grote ijsbaan, een Winter Fair Kermis in de kerstvakantie en een gezellig café voor een kop warme chocolademelk. De gezellige kerstmarkten en de vele andere activiteiten wil je ook echt niet missen!

Het Winter Wonderland in Zeist is echt een bezoekje waard! Met gezellige kraampjes waar je lekker kunt shoppen voor allerlei leuke kerstspulletjes is dit dé plek voor het ideale kerstgevoel. 

Geniet van een heerlijke kop warme chocomel in de Winter Wunderbar. Je kunt ook heerlijk schaatsen op een supergrote ijsbaan, die ook nog eens prachtig is verlicht. Heb je geen eigen schaatsen? Geen probleem, die kun je gewoon huren. Elke dinsdag en donderdag verandert de schaatsbaan in een weergaloze fluitketel curling wedstrijdbaan. Elke woensdag is het swingen geblazen tijdens de Kids Disney Disco Skate vanaf 14.00 uur.

Vergeet niet om ook een kijkje nemen bij de Verlichte Truck Parade, een indrukwekkende parade van prachtig versierde en verlichte trucks!

Daarnaast zijn er talrijke leuke activiteiten zoals een meet & greet met de Sint en zijn pieten, een lichtjesparade en de Santa Run. Klik voor het uitgebreide aanbod per dag door naar de site van Winter Wonderland Zeist via de roze button!

Winter Wonderland Zeist

Markt 1 het Event plein in het centrum van Zeist
Openingstijden Winter Wonderland Zeist is van 25 november 2022 t/m 8 januari 2023 elke dag geopend! Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

My First Festival

My First Festival

TivoliVredenburg is op 28 december omgetoverd tot één groot festivalterrein en is er de hele dag van alles te doen.

Met artiesten om bij mee te zingen en dansen, muziektheatervoorstellingen en meer!

Check het aanbod & koop tijdig je tickets