Winter Wonderland ZeistTerug naar het overzicht

zondag 28 november 2021
Bezoek dit fantastische kerstdorp, schaats een rondje en geniet in dit winterse paradijs!
Supergezellig uitje in de donkere dagen van december, een bezoekje aan Winter Wonderland Zeist! In het centrum van Zeist verrijst vanaf 26 november een fantastisch kerstdorp, met een grote ijsbaan en een gezellig café voor een kop warme chocolademelk. De gezellige kerstmarkt en de vele andere activiteiten wil je ook echt niet missen!

Het Winter Wonderland in Zeist is echt een bezoekje waard! Met op een aantal dagen ook nog eens gezellige kraampjes waar je lekker kunt shoppen voor allerlei leuke kerstspulletjes is dit dé plek voor het ideale kerstgevoel.

Je kunt heerlijk schaatsen op een supergrote ijsbaan, die prachtig is verlicht. Heb je geen eigen schaatsen? Geen probleem, er zijn schaatsen aanwezig. Geniet na het schaatsen van een (warm) drankje en iets lekkers in de Winter Wunderbar, met zicht op de ijsbaan. Wat denk je bijvoorbeeld van een Bram's pannenkoek of een broodje warme worst?

Vergeet niet om de Verlichte Truck Parade in je agenda te zetten. Neem eem kijkje bij deze indrukwekkende parade van prachtig versierde en verlichte trucks!

Daarnaast zijn er talrijke leuke activiteiten zoals Wibi On Ice, de Kerstmarkt, Disco schaatsen en nog veel meer. Klik voor het uitgebreide aanbod per dag door naar de site van Winter Wonderland Zeist via de roze button!

Winter Wonderland Zeist

Emmaplein 1
Zeist
Openingstijden Winter Wonderland Zeist is van 26 november t/m 9 januari 2022 elke dag geopend! Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Sinterklaas is weer in het land! We hebben de leukste sintuitjes en andere sinterklaastips voor je verzameld. Zo komen jullie helemaal in de sfeer.

Check ze snel!

Naar de tips van Sint