icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Korting WintercircusTerug naar het overzicht

KERST-ACTIE! Maar liefst €10 korting op tickets voor Wintercircus Utrecht, geldig voor iedereen!
Het Wintercircus is voor veel mensen een van de hoogtepunten van de kerstperiode. Het is ook echt een heel speciaal kerstuitje! Nu extra aantrekkelijk met de speciale Kidsproof actie waarbij je € 10 korting krijgt op de je tickets (dat komt neer op een korting tot wel 60%!).

Over Wintercircus Utrecht

De supermooie en spectaculaire familieshow van Nederland is terug! Na twee jaar afwezigheid komt Wintercircus Utrecht terug naar de Jaarbeurs. Op P2 wordt een grote tentenstad opgebouwd waarin artiesten uit alle delen van de wereld optreden.

Geniet van stunts op het rad des doods, razende motoren in de ‘Globe of Speed’ en van een thriller op de hoge draad. Deze acrobatische hoogstandjes worden afgewisseld met romantiek en onnavolgbare comedy voor alle leeftijden. Wintercircus Utrecht presenteert een show die alle voorgaande edities overtreft. Mis het niet en bestel direct tickets! De voorstelling is uitsluitend te zien van 21 december t/m 5 januari (kerstvakantie).

Korting op Wintercircus Utrecht, een mooie actie!

Een echte kidsprooftip voor de kerstvakantie! Wacht niet te lang, juist bij het circus is het zo fijn als je met kinderen een mooie plek vooraan hebt. Dus klik nu op de roze button en bestel je tickets voor Wintercircus Utrecht met € 10,- korting! Deze korting is voor iedereen van toepassing zonder extra voorwaarden. Bij de lagere rangen komt dit op een korting van wel 60%! Tickets voor de voorstelling kun je eenvoudig online bestellen. Klik door naar de site om met korting naar het Wintercircus Utrecht te gaan. Wat een mooie Kidsproof actie!

Tip: bekijk de Uitagenda voor nog veel meer leuke kerstuitjes met kinderen in Utrecht!

Wintercircus Utrecht

Jaarbeurs Utrecht
Utrecht
Openingstijden 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 Prijs Klik door voor €10 korting op het Wintercircus Utrecht Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste