Ik ben niet bang (8+)Terug naar het overzicht

zondag 28 november 2021
Nu bij Bibliotheek Neude: een voorstelling over overleven in de klas en in de wilde natuur.
Midden in de stad vind je de grote Bibliotheek Neude. Niet alleen hebben ze hier ontzettend veel boeken, ook worden er door het jaar heen veel leuke activiteiten georganiseerd! Onder andere deze theatervoorstelling:

Ik ben Vincent en ik ben niet bang
Vincent weet alles over overleven in de natuur, maar in zijn klas vindt hij overleven een stuk moeilijker. Hij wordt gepest. Het is nog 7 dagen tot het schoolkamp. In zijn survivalblik heeft hij alles verzameld wat je nodig hebt om welke ramp dan ook te overleven. Toch is hij bang.

Dan komt er een nieuw meisje in de klas: Jasmijn. Iedereen noemt haar de Jas. Zij is supercool en wil vrienden worden met Vincent. Nu wordt alles anders, althans dat hoopt Vincent. Maar het tegendeel is het geval. Iedereen houdt van de Jas, en hoe meer aandacht ze aan Vincent geeft, hoe meer hij daar voor gestraft wordt. Op kamp loopt alles uit de hand. Vincent vlucht de natuur in. Nu komt het echt aan op overleven.

Deze voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Enne Koens. Na afloop van de voorstelling vertelt schrijver Enne Koens hoe ze er toe gekomen is het verhaal te schrijven en kunnen de kinderen vragen stellen aan Enne en de spelers.

De voorstelling speelt op 28 november 2021 en duurt ongeveer een uur.

Klik voor meer info over deze activiteit bij Bibliotheek Neude op de roze button!

Bibliotheek Neude

Neude 11
3512 AE Utrecht
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Sinterklaas is weer in het land! We hebben de leukste sintuitjes en andere sinterklaastips voor je verzameld. Zo komen jullie helemaal in de sfeer.

Check ze snel!

Naar de tips van Sint