Boulderen met korting!Terug naar het overzicht

dinsdag 9 augustus 2022
Bezoek Boulderhal Zuidhaven of Energiehaven en klim & klauter er deze vakantie op los!
Ga deze zomervakantie lekker actief aan de slag in Boulderhal Zuidhaven of Energiehaven met een leuke korting! Het enige dat je hoeft te doen is aan te geven dat je via Kidsproof komt boulderen. Losse entree is normaal €9,50 per persoon. In de zomervakantie tegen een speciaal Kidsprooftarief van €8,00! Uiteraard wordt er alleen entree gerekend voor degenen die daadwerkelijk gaan boulderen.

Let op de voorwaarden van deze actie: de korting is van toepassing van 11 juli t/m 21 augustus 2022. 

Anders dan bij sportklimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig. Dikke valmatten onder de routes zorgen ervoor dat als je valt, het in ieder geval geen pijn doet! De klimroutes zijn puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek.

Vanaf 6 jaar mag je boulderen (ook als je het nog nooit hebt geprobeerd), maar daar moet wel een volwassen begeleider bij aanwezig zijn. Vanaf 12 jaar mag je zonder begeleiding klimmen.

Voor de ouders is er een fantastische koffiehoek, waar ze meer dan aangenaam kunnen wachten tot de kids 'uitgeboulderd' zijn. Kleine broertjes of zusjes mee? Geen probleem, daar is een leuke kinderhoek voor ingericht. 

Nieuw: Klautereiland - alleen bij Zuidhaven! | 4+
Klautereiland is een aparte hal in Zuidhaven met kindvriendelijke boulders en een klimblok met tunnel en glijbaan. De boulderwanden zijn lager, waardoor ze geschikt zijn voor een jonger publiek. Zo kunnen kinderen al vanaf 4 jaar terecht. Kinderen moeten wel altijd begeleid worden door een volwassene.

Ook voor het Klautereiland geldt een aangepast tarief in de zomervakantie. De prijs voor 4 en 5 jarigen is normaal €7 en het speciale Kidsprooftarief is €5,50.

Jeugdtrainingen | 6+
Klimmen de kinderen als aapjes omhoog en zijn ze niet te stoppen? Dan is meedoen aan één van de jeugdtrainingen een leuk idee! Elke week zijn er trainingen met toffe activiteiten en spelletjes. Vraag ernaar bij een van de medewerkers. 

Klik voor meer info door via de roze button naar de site!

Boulderhal Zuidhaven | Boulderhal Energiehaven

Vrieslantlaan 2 | Elektronweg 10A
Utrecht
Openingstijden Klik door via de roze button voor de actuele openingstijden. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod