Ontdek De Ontdekhal! | 4+Terug naar het overzicht

zaterdag 6 augustus 2022
Deze zomer kun je volop maken, bouwen en ontdekken bij deze top plek in Utrecht!
Een oud tuincentrum (De Minstroom ) is nu De Ontdekhal: een fantastische plek om te ontdekken hoe leuk het is om helemaal zelf iets te maken. Techniek wodt hier een belevenis! Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen hier zelf actief aan de slag om de mooiste creaties te maken. Wist je dat er in ieder kind een technicus schuilt?

Een bezoek aan De Ontdekhal is een geweldig uitje voor het hele gezin. In De Ontdekhal lukt het iedereen om iets te maken, je gaat dus altijd naar huis met iets dat je zelf hebt gemaakt. Hoe cool is dat? 

Zomervakantie in De Ontdekhal!
Start met een avontuurlijke flm die je uitdaagt om daarna zelf te gaan bouwen en uitvinden. In de fijne sfeer met veel groen kunnen kinderen hier lekker zelf aan de slag of samen met een ouder.

Wat dacht je van een houten autootje waarmee je kunt racen op de nerdyderby baan? Of wat je van een waterbende bouwen, waterraket schieten en een ballonbattle houden? Experimenteer je graag met 3D printer of maak je liever een filmpje in de greenscreen studio? Het kan allemaal! Ook leuk, maak een tekenfilm met een Praxinoscoop. 

Komen jullie met je gezin De Ontdekhal ontdekken? Het uitvindersteam bouwt graag met jullie mee!

Let op: reserveer vooraf online.

Meer weten over deze inspirende locatie en het aanbod? Klik dan via de roze button door naar de website van De Ontdekhal.

De Ontdekhal

Gageldijk 182
3566 MJ Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod