Sunday roast voor VaderdagTerug naar het overzicht

zondag 18 juni
Samen genieten bij Fort de Gagel, een kindvriendelijk restaurant aan de rand van Utrecht.
Zondag 18 juni is het Vaderdag, tijd om papa eens flink in het zonnetje te zetten! Speciaal voor deze dag organiseert Fort de Gagel een uitgebreide Sunday roast in Utrecht.
 
Je bent van harte welkom om gezellig samen met je vader en het hele gezin te komen genieten. De ‘Vaderdag Sunday roast’ start om 11:00 uur en duurt tot 13:00 uur, inloop vanaf 10:30 uur. Voor kinderen onder de 3 jaar is de brunch gratis. De roast is inclusief koffie, thee, sappen, frisdranken, mocktails en speciaalbier voor papa. Een tafel vol met lekkers!

Fort de Gagel is een karakteristiek fort op een eiland aan de rand van Utrecht. Rustiek, sfeervol en gastvrij en daarmee de perfecte uitvalsbasis om de natuurrijke omgeving te ontdekken. Neem een kijkje bij de originele bunkers in de buurt. Of ga samen fietsen, wandelen en spelen in het Gagelbos. 

Ook op het eiland zelf waan je je direct in een oase van ontspanning en plezier. Hier vind je genoeg leuke activiteiten voor de kids. Ze kunnen hun ernergie lekker kwijt in de naastgelegen kinderspeeltuin!

Parkeren kan gratis voor de deur, honden zijn welkom (mits ze zich gedragen) en het fort is invalide toegankelijk. 

Let op, reserveer tijdig!

Klik voor meer informatie door naar de site via de roze button.

Fort de Gagel

Gageldijk 167
3566 MJ
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Speelwereld Xplore is een jaar open en dat wordt gevierd met het Kidsproof - NMM feest!

Op deze feestelijke middag zijn er extra activiteiten voor avontuurlijke kids en speciale tickets met korting. Vieren jullie het mee?

Meer info en tickets