icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Hans Klok is in Utrecht!Terug naar het overzicht

woensdag 21 juli
Ga met veel korting naar de show in Utrecht (t/m 1 aug) en beleef de magie van Hans Klok & Friends!

Naar Hans Klok in Utrecht met > 50% korting via Kidsproof

Hans Klok is met zijn spectaculaire familieshow in Utrecht. De snelste illusionist ter wereld is weer terug in Nederland en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. In de zomervakantie is deze zinderende show te zien in een imposante theatertent in het Griftpark in Utrecht. Daarna gaat de voorstelling tot en met de herfstvakantie op tournee door de rest van het land.

Bij de show zie je de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Mis deze ultieme familievoorstelling niet! Hans Klok & Friends is veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom. 

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en natuurlijk ook heel leuk voor ouders en opa's & oma's. Er zijn veel middagvoorstellingen, ideaal dus als gezinsuitje. De ultieme familieshow tijdens de zomervakantie en volledig coronaproof!

Korting via Kidsproof

Wat een mooie actie, via Kidsproof ontvang je nu meer dan 50% korting op je tickets! De hoge korting is al in de prijs van de kaartjes verwerkt, er is dus geen aparte kortingscode nodig.

Goed om te weten: dit is de maximale korting en dus de hoogste korting op kaartverkoop die er wordt gegeven. Deel deze hoge Kidsproof kortingscode gerust ook met anderen!

Corona en annulering

Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker vanaf 13 jaar een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang). 

Mocht de show niet door kunnen gaan omdat de coronaregels worden gewijzigd, dan is het mogelijk om de kaartjes om te boeken of het geld van gekochte tickets terug te ontvangen.

Het aantal plaatsen voor Hans Klok & Friends is beperkt. Wacht dus niet te lang en boek mooie plaatsen. 

Klik voor het boeken naar de site via roze button!

Hans Klok & Friends


Openingstijden 15 juli t/m 1 aug 2021 Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer Natuur Challenge | 4+

Zomer Natuur Challenge | 4+

Met deze leuke challenge van Groen doet goed kunnen kinderen op avontuur tijdens de zomervakantie!

Vanaf 19 juli komt er iedere week een nieuw filmpje met een gloednieuwe challenge.

Meld je nu vast aan!