De Beste Verjaardag OoitTerug naar het overzicht

zondag 26 maart 2023
Een verfilming van de bekende kinderboeken over een hele bijzondere verjaardag bij Kaboom Festival!
Op het Kaboom Animation Festival maak je kennis met de allernieuwste animaties. Dit jaar van 24 maart t/m 29 maart in Utrecht én online. 

Het thema dit jaar is: Beyond Perfection. Geniet van leuke, grappige, mooie, bijzondere en kunstzinnige animatiefilmpjes... Kaboom heeft het allemaal. Al voor kinderen vanaf 3 jaar!

De Beste Verjaardag Ooit (4+)
De verjaardag van Kareltje het konijn belooft de beste ooit te worden! Er zijn cadeautjes, worteltaart én een picknick bij het meer. 

Maar uitgerekend vandaag wordt zijn kleine zusje ziek. Ai ai, wat een domper voor Kareltje! Maar de kleuterkonijn is vastbesloten: dit zal zijn verjaardag niet verpesten. Koppig vertrekt hij in zijn bolderkar naar zijn oma, die aan de andere kant van het gevaarlijke bos woont. Gelukkig kan hij op de hulp rekenen van zijn vriendjes. Onderweg maakt hij allerlei avonturen mee ... Zijn verjaardag verloopt anders dan verwacht, maar zou hij toch nog leuk kunnen worden?

De Beste Verjaardag Ooit is de allereerste verfilming van de kinderboeken van de veelbekroonde Duitse illustrator Rotraut Susanne Berner, die met haar werk in 2016 de prestigieuze Hans Christian Andersenprijs voor illustratie won. 

Klik voor meer info over het programma op de roze button!

Kaboom Animation Festival

Slachtstraat 5
3512 BC Utrecht
Openingstijden 26 maart om 12.00 uur Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kindermuziekweek bij DUMS

Kindermuziekweek bij DUMS

Stap bij DUMS in een wereld vol muziek en geniet van de vijfde editie van de Kindermuziekweek.

Van 14 maart t/m 2 april zijn er gratis optredens en muzieklessen!

Bekijk het aanbod