Familiebrunch bij KEESTerug naar het overzicht

zondag 16 februari 2020

KEES eten & drinken

Koedijk 1
3992 LV Houten
Openingstijden Iedere zondag van 11.00 uur tot 15.00 uur. Check voor de zekerheid vooraf de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Op zondag kun je bij restaurant KEES in Houten gezellig brunchen met de hele familie!
Bij KEES in Houten kun je heerlijk lunchen, genieten van een high tea of je laten verrassen door een uitgebreid diner. En er is nog veel meer mogelijk! Zo is KEES Houten ook heel geschikt voor een uitje met de hele familie.

Familiebrunch
Iedere zondag is het mogelijk om bij restaurant KEES te genieten van een speciale familiebrunch. Tijdens de brunch is er voldoende entertainment voor de kinderen. Puzzelen, knutselen of geschminkt worden; het kan allemaal terwijl de ouders rustig van al het lekkere eten en drinken genieten. Tijens de familiebrunch is er ook een dame die leuke activiteiten voor de kinderen organiseert.

Kleine Keesjes kunnen tijdens de brunch zelf bestellen van de kinderkaart. Op deze kaart zijn onder andere heerlijke kroketten en kinderpizza's te vinden. Superleuk voor kinderen: kleur zelf je pizzakleurplaat in zoals je graag je pizza zou willen. De koks gaan vervolgens aan de slag om de pizza zo lekker mogelijk te maken! 

Klik voor meer informatie over de familiebrunch bij KEES Houten op de roze button!

Ideaal: er is volop (gratis!) parkeerruimte voor de deur.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs