icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Familiebrunch bij KEESTerug naar het overzicht

zondag 25 april 2021
Op zondag kun je bij restaurant KEES in Houten gezellig brunchen met de hele familie!
Bij KEES in Houten kun je heerlijk lunchen, genieten van een high tea of je laten verrassen door een uitgebreid diner. En er is nog veel meer mogelijk! Zo is KEES Houten ook heel geschikt voor een uitje met de hele familie.

Familiebrunch
Iedere zondag is het mogelijk om bij restaurant KEES te genieten van een speciale familiebrunch. Tijdens de brunch is er voldoende entertainment voor de kinderen. Puzzelen, knutselen of hoelahoepen; het kan allemaal terwijl de ouders rustig van al het lekkere eten en drinken genieten. 1 x per maand is er speciaal kinderentertainment voor de kleine KEESjes met onder andere koekjes bakken of schminken!

Kleine Keesjes kunnen tijdens de brunch zelf bestellen van de kinderkaart. Op deze kaart zijn onder andere heerlijke croissantjes en kinderpizza's te vinden. De brunch wordt natuurlijk afgesloten met een overheerlijk kinderijsje. Jum!

Klik voor meer informatie over de familiebrunch bij KEES Houten op de roze button!

Ideaal: er is volop (gratis!) parkeerruimte voor de deur.

KEES eten & drinken

Koedijk 1
3992 LV Houten
Openingstijden Iedere zondag van 11.00 uur tot 15.00 uur. Check voor de zekerheid vooraf de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste