Musical4daagseTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Stap deze voorjaarsvakantie 4 dagen de magie van Podium Hoge Woerd binnen!

Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan? Deze voorjaarsvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan.

Zingen, dansen en acteren, dat ga je doen tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maken kinderen een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek. Deze voorjaarsvakantie is De Musical4daagse in Podium Hoge Woerd.

Cultuur is goed voor onze kinderen. We lezen er allemaal over of we horen het van een moeder op het schoolplein. Maar toch valt cultuur vaak in de categorie: “Past niet in het schema” of “Mijn kind doet al sport”. Met De Musical4daagse heb je dat excuus niet! De Musical4daagse is alleen in de vakanties en daarom ook geschikt voor kinderen die op sport zitten of een druk schema hebben.

Zie jij jezelf daar al staan? Kriebels in je buik… Nog 1 minuut en dan sta jij op het toneel in de spotlights. Het publiek kijkt naar je en het is muisstil… En dan, het applaus… Het lijkt wel magisch.

Klik voor meer info en aanmelden door naar de site van de Musical4daagse via de roze button!

Musical4daagse

Podium Hoge Woerd - Hoge Woerdplein 1
3454 PB De Meern
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Speeldag Utrecht 2022

Speeldag Utrecht 2022

Op maandag 6 juni wordt de binnenstad van Utrecht omgetoverd tot een MEGA grote speeltuin waar iedereen kan spelen.

Ontdek gratis de favorieten van alle speelgoedbedrijven. Supertof voor iedere leeftijd!

Kijk nu