ZomerSounds in OuwehandsTerug naar het overzicht

zondag 7 augustus 2022
De natuur roept je deze zomervakantie bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen!
Hoor je dat? De natuur roept! Vier met de hele familie de zomer in Ouwehands Dierenpark Rhenen, luister naar de geluiden die nooit mogen verdwijnen en ontdek wat de dieren jou te vertellen hebben tijdens ZomerSounds, van 9 juli t/m 4 september in Ouwehands Dierenpark

ZomerSounds in Ouwehands Dierenpark 

Ontdek welke aapsoort je van kilometers ver hoort zingen in de ochtend. Luister hoe Bumi het schattige jonge olifantje zijn trompetter oefent. Leer meer over de betekenis van de diergeluiden tijdens de game of een van de straattheater acts in het park.

Laat je meeslepen in het luisteravontuur van ecologe Sterrin Smalbrugge of bezoek de familieshow van Bamboo Bill.  

Geniet ontspannen op het terras in de zon met wat lekkers terwijl de kinderen zich lekker kunnen uitleven in RavotAapia of het springkussen op de Maki lounge.

Op audiotour 

Ga op luisteravontuur met Sterrin Smalbrugge, ecologe en reptielendeskundige! Sterrin neemt je mee in Ouwehands Dierenpark langs de meest bijzondere dieren en vertelt je waarom deze dieren zo speciaal zijn.  

Doe de game

Herken jij de dierengeluiden van de verschillende bewoners van Ouwehands Dierenpark. Elk dier maakt een eigen geluid. Kun jij de geluiden herkennen? En weet jij wat ze betekenen? Na het spelen van deze game ben jij een echte expert in dierengeluiden! Eindig jij met je antwoorden bovenaan het scorebord?

Bamboo Bill en de avonturiers zijn terug

Bamboo Bill en de avonturiers zijn een tijdje op avontuur geweest maar nu teruggekeerd in Ouwehands Dierenpark! In de vrolijke familievoorstelling “Terug van Weggeweest” ontdekt Bamboo Bill dat er tijdens zijn afwezigheid veel is gebeurd in het dierenpark. 'Djembé mee' of 'Spits je oren' met deze avonturiers tijdens ZomerSounds!

Wil je meer weten over dit toffe zomeruitje of alvast online entreekaarten reserveren? Klik dan op de roze button! 

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
Openingstijden Van 9 juli t/m 4 september Prijs Klik op de roze button voor de actuele prijzen Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod