Spelen, klimmen & jumpen!Terug naar het overzicht

Het indoor attractiepark Play-in is weer open. Let op, reserveer vooraf!
De speelwereld Play-In in The Wall in Utrecht is echt even wat anders dan andere binnenspeelparadijzen. Er is zoveel te doen! Ga jij voor Kids-in, Jump-in of Climb-in? Of combineer de verschillende activiteiten en kies een combinatieticket!

Kids-in 
Kids-in is een heel bijzondere binnenspeeltuin. Je glijdt door de haaienbek, speelt tussen de vissen, beklimt de onderwatervulkaan, springt op de mini-trampolines en nog veel meer! Voor je feestje kan je als echte VIP gebruikmaken van een beachpergola of een van de partyrooms van Kids-in! Welke kies jij: de onderwaterwereld-, ijsprinsessen-, piraten- of discokamer? Zeker weten dat het een fantastisch feestje wordt bij deze speeltuin!

Climb-in
Bij de Climb-in vind je te gekke uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb of doe elkaar na op de Face-to-Face. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt natuurlijk een veilig zekeringssysteem gebruikt! Toeschouwers kijken vanaf een verhoogd terras naar je prestaties.

Jump-in
Krijg je geen genoeg van trampoline springen? Dan moet je echt de Jump-in komen beleven! Ga helemaal los op de geschakelde trampolinevelden, walltrampolines, jumptower en nog veel meer. Tip: op vrijdagavond is er regelmatig een toffe Jump-in Discoparty, zie de site voor de actuele data. Voor de toeschouwers is er een terras op 5 meter hoogte waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over het gehele springpark!

Bij PlayIn is het dus echt avontuurlijk en uniek spelen. En je kunt er ook terecht voor fantastische kinderfeestjes!

Klik via de roze button door naar de site van Play-in om meer te ontdekken over deze speelwereld in The Wall. Let op, reserveer vooraf!

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor de lockdown

Tips voor de lockdown

Helaas zitten we weer in een lockdown. Maar we hebben volop tips om ook nu leuke dingen te doen met je kinderen.

Veel plezier!

Bekijk onze tips