Mini-Jump-inTerug naar het overzicht

woensdag 19 februari 2020

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Openingstijden Vastgestelde tijdstippen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Heb jij thuis een klein stuiterballetje? Kom dan lekker jumpen bij de Mini-Jump-in!
De nieuwe speelwereld Play-In in The Wall in Utrecht is echt even wat anders dan andere binnenspeelparadijzen. Er is zoveel te doen! Veel kids kunnen niet genoeg krijgen van de Jump-in, het supervette trampolinepark van Play-In.

Jump-in
Ben je dol op trampoline springen? Dan moet je echt de Jump-in komen beleven! Met een oppervlakte van meer dan 3000m2 is het één van de grootste trampolineparken van Europa. Wat denk je van geschakelde trampolinevelden, dodgeball, trapeze, highperformance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, air bag, foampits, jumptower en een tumblinglane?

Jump-in organiseert allerlei activiteiten, zoals Jump Fitness, Dodgeball wedstrijden en jumplessen om je jumps en tricks te verbeteren. 

Mini-Jump-in

Ook kleine kinderen (tot 8 jaar) vinden jumpen erg leuk. Voor hun veiligheid heeft Jump-in hier aparte uren voor ingericht. Het is natuurlijk ook heel leuk om samen met je kroost te springen (mag maar hoeft niet!) De jumpmasters van Jump-in zorgen voor begeleiding. Mini-Jump is er op vaste uren op de woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag voor een aantrekkelijk tarief!

Wist je dat je hier ook een fantastisch jump kinderfeestje kunt organiseren? Lekker (disco)jumpen met je vriendjes en vriendinnetjes!

Klik door via de roze button om meer te ontdekken over Jump-in!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs