Mooie jumpactieTerug naar het overzicht

donderdag 4 april 2024
Unlimited jumpen bij Play-In; ideaal voor alle kids die niet uitgesprongen raken!
Activity Centre Play-In in The Wall in Utrecht is echt uniek in zijn soort, er is zoveel te doen! Kies een van de activiteiten of ga voor een combinatieticket. Fijn, er is airco!

Trampolinepark
Ga helemaal los in het Trampolinepark op de trampolinevelden, walltrampolines, tumblinglane en nog veel meer. Tip: op vrijdagavond is er regelmatig een toffe Disco-avond! Ook leuk om je verjaardag te vieren. Voor de toeschouwers is er een Skybar waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over het gehele springpark.

Unlimited jumpen
Supercool, op maandag, dinsdag en donderdag kan iedereen (> 6 jaar) unlimited jumpen van 15.00-18.00 uur voor minder dan de prijs van 1,5 uur. Ook geldig voor kinderfeestjes!

Kids Paradise
Kids Paradise is een heel bijzondere binnenspeeltuin. Waan je in een onderwaterwereld, beklim de onderwatervulkaan en jump op de minitrampolines. Voor een feestje kun je als echte VIP gebruikmaken van een van de partyrooms!

Climb Walls
Bij de Climb Walls vind je te gekke uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb of doe elkaar na op de Face-to-Face. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt natuurlijk een veilig zekeringssysteem gebruikt!

Arcadehal
Jong en oud kunnen zich helemaal uitleven in dit 300m2 grote Game Walhalla met meer dan 30 spellen. Neem het op tegen vrienden en familie, of ga zelf los op de Stern Pinball machines, Buttonbashers, airhockeytafels, noem het maar op! Je koopt een entreekaartje bij de ingang en kunt dus ongelimiteerd spelen. Er is 1x per maand een Disco-avond, dan is het extra feest!

Virtual Reality
Speel als team of tegen elkaar de allernieuwste VR games. Stap in een wereld van actie, avontuur, muziek, survival of tactische spellen! Je kunt 360 graden om je heen kijken, bewegen en je medespelers horen en zien.

Escape Room
In de X-cube staan spannende uitdagingen op je te wachten. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het is een soort kruising tussen een EscapeRoom en een videogame. Kunnen jullie het aan?

Klik via de roze button door naar de site van Play-In!

Play-In

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje