Hotel HierwaardaarTerug naar het overzicht

zondag 31 oktober 2021
Bekijk de nieuwe voorstelling van Het Filiaal theatermakers en De Dansers. Vol met dans en wonderen!
Op 31 oktober is iedereen vanaf 8 jaar welkom om bij Podium Hoge Woerd te genieten van de wonderlijke voorstelling Hotel Hierwaardaar. De Dansers en Het Filiaal theatermakers hebben een echt spektakel voor je in elkaar gezet. Hotel Hierwaardaar is een echte familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen.

Het verhaal
We zijn aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden. Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Hotel Hierwaardaar is tegelijk grappig en bevreemdend, verontrustend en stiekem verbazingwekkend herkenbaar.

Het Filiaal theatermakers en De Dansers
De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een leuke familievoorstelling. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit. Hotel Hierwaardaar is danstheater over dwalen en doorzetten voor iedereen vanaf 8 jaar.

Klik voor meer info over deze voorstelling op de roze button!

Podium Hoge Woerd

Hoge Woerdplein 1
3454 PB De Meern
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Sinterklaas is weer in het land! We hebben de leukste sintuitjes en andere sinterklaastips voor je verzameld. Zo komen jullie helemaal in de sfeer.

Check ze snel!

Naar de tips van Sint