Vuelta FietshubTerug naar het overzicht

vrijdag 24 juni 2022
Bij dit rondreizende mini-festival komen urban sports, kunst, cultuur en feest samen in Utrecht!
De Vuelta Fietshub is een rondreizend dorpje in de vorm van een minifestival. Stap de welkomstpoort binnen en waan je in een wereld waar eigen regels gelden, waar je kunt spelen, beleven en maken. Een plek waar verleden, heden en toekomst samen komen… Bekijk hieronder wat er te doen is!

Dit rondreizend minifestival is elke week te vinden in een andere Utrechtse wijk. Op het knusse festivalterrein is van alles te beleven, voor jong en oud. Van sportieve activiteiten tot kunst, muziek en cultuur. 

Een greep uit het programma
Leef je uit op de uitdagende pumptrack, bouw mee aan de lichtsculptuur Dit rondreizend minifestival is elke week te vinden in een andere Utrechtse wijk. Op het knusse festivalterrein is van alles te beleven, voor jong en oud. Van sportieve activiteiten tot kunst, muziek en cultuur. De eerste edities zitten er inmiddels op en waren een groot succes!van Sint Maarten, knutsel je eigen zadelhoesje in elkaar, dompel je onder in de Utrechtse geschiedenis, speel tikkertje op de fiets, luister in de podcast naar verhalen van Utrechters, maak je eigen wijk schoon door een rondje zwerfafval op te ruimen, doe een health check, zing het Vuelta lied uit volle borst mee en ontdek in allerlei proefjes meer over duurzaamheid en techniek. Dit is slechts een greep uit alles wat er te doen is op het sfeervolle festivalterrein.

Moe gespeeld of voldaan na het maken van een mooi kunstwerk? Geniet van iets te drinken met wat lekkers.

De Vuelta Fietshub vindt o.a. plaats in Oog in Al, Vleuten, Zuilen, Hoograven, Kanaleneiland, Overvecht, Leidsche Rijn en Science Park Utrecht.

Klik voor meer info over het programma van de Vuelta Fietshub op de roze button!


SportUtrecht

Verschillende locaties in en rond Utrecht
Openingstijden Klik op de roze button voor de actuele tijden. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Open Dag DUMS

Open Dag DUMS

Ontdek op 2 juli de muzieklessen van De Utrechtse Muziekschool.

Een dag vol muziekplezier en meer op de locatie in Leidsche Rijn!

Kijk nu