Toffe kinderworkshopTerug naar het overzicht

zaterdag 8 oktober
Ga op avontuur in het Stadsklooster ter ere van de Kinderboekenweek met het thema Gi-Ga-Groen!
Het Stadsklooster in de Utrechtse wijk Lombok krijgt bezoek van Geert-Jan Roebers, ook wel bekend als ‘de bladluis’. Als kinderboekenschrijver en bioloog staat hij te springen om in deze kinderworkshop zijn publiek wat bij te leren over de natuur!

Natuur is supertof! Of je nou in bomen klimt, naar dierensporen speurt in het bos, vogels spot in het park of je eigen moestuintje verzorgt: er is buiten altijd iets leuks te  beleven. En weet je wat het mooie is? De natuur is overal om je heen.

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar: Gi-Ga-Groen! Daarom vertelt Geert-Jan de meest wonderlijke weetjes over bizarre beestjes en prachtige plantjes. Hij laat zijn publiek zien wat er allemaal onder je neus gebeurt in de natuur.

Daarna gaan de kids op safari in de tuin. Alleen al in de tuin van het Stadsklooster kun je namelijk heel wat kleine natuurschatten en kriebelbeestjes ontdekken! Heb je een (insecten) vergrootglas? Neem 'm dan zeker mee.

De workshop is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun ouders.

Klik
via de roze button door naar de site voor meer info en tickets!

Stadsklooster Utrecht

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijke herfstwandelingen

Heerlijke herfstwandelingen

De eerste kastanjes en eikeltjes zijn alweer gevallen; de herfst is begonnen. Tijd voor een mooie wandeling met je kroost!

Laat je verrassen door deze superleuke routes van Routes in Utrecht.

Bekijk de kinderroutes