360-graden escaperoom! (8+)Terug naar het overzicht

zondag 28 februari
Laat de hersens goed kraken om uit deze virtuele escaperoom van The Team Building te ontsnappen!
In de Jacobikerk, in de kluis, boven de gewelven en in de klokkentoren speelt zich het mysterie van Zuster Bertken af. Zij heeft zich eeuwen geleden ingemetseld in een kleine cel en heeft daar maar liefst 57 jaar gewoond. Wat motiveerde haar om vrijwillig in quarantaine te gaan? Jullie doel is om op haar sterfdag een ode te brengen aan deze quarantaine-expert.

Laat je meevoeren in de 360-graden virtuele escaperoom 'Nonnenpost'. Historicus Patrick Lichtenberg neemt je mee op expeditie door de Jacobikerk in Utrecht. Ga met je vrienden en familie aan de slag met de spannende puzzels en probeer tot een oplossing te komen. Kun jij de virtuele en digitale elementen gebruiken om de Escaperoom tot een goed einde te brengen?

Het spel is te spelen met 1 t/m 6 spelers en duurt ongeveer 1,5 uur. Ga de uitdaging aan!

Tijdens openingstijden zijn er bij The Team Building ook allerlei indoor activiteiten voor het hele gezin! Doe mee met The Floor is Lava, Crazy Karts of de VOC-Escape.

Klik voor meer info over de virtuele escaperoom op de roze button!

The Team Building

Admiraal Helfrichlaan 6
3527 KV Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie!

Heerlijk, het is vakantie. Door de lockdown is er minder mogelijk dan anders. We hebben leuke tips voor thuis en uit voor je verzameld die wél kunnen.

Maak er met onze tips een fijne vakantie van!

Bekijk onze tips