BoswachterchallengeTerug naar het overzicht

donderdag 14 oktober 2021
Deze challenge kun je op elke plek spelen. Speur mee naar de egel in de Beleefweek.
(Her)ontdek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug tijdens de Beleefweek van 16 t/m 24 oktober! Er is van alles te beleven, zoals de gloednieuwe Boscast, een 7-delige podcastreeks over de natuur en de bewoners van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Ook wordt er een Opschoonactie georganiseerd om het Nationaal Park afvalvrij te maken. Willen jullie helpen als vrijwilliger?

Maar er is nog veel meer te beleven. Geniet tijdens de beleefweek van de herfst en kom kabouters zoeken in de tuin van een kasteel, ontmoet de schaapherder of doe mee aan een leuke workshop in de natuur. Er is genoeg te ontdekken in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug!

Hieronder is een van de activiteiten uitgelicht.

De Boswachterchallenge
Hoe werkt de Boswachterchallenge? Samen met boswachter Ruben ga je op speurtocht naar de egel. Via WhatsApp chat je met Ruben en krijg je aanwijzingen, opdrachten en leuke weetjes over de egel. Je kunt de speurtocht op elk moment en op elke plek spelen: in de natuur, bij jou in de straat, tuin of in het parkje om de hoek.

Meedoen is simpel, het enige wat je nodig hebt is een telefoon met WhatsApp. Klik op de link 'Ik doe mee met de Boswachterchallenge' of scan de QR code met je telefoon. Je komt terecht in een WhatsApp gesprek met boswachter Ruben en de challenge begint vanzelf! Heb je de challenge volbracht? Dan ontvang je een boswachtersdiploma van OERRR.

Klik op de roze button voor meer info over deze activiteit in de Beleefweek!

Utrechtse Heuvelrug - Beleefweek


Doorn
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie