World of Dinos deze zomerTerug naar het overzicht

vrijdag 29 juli 2022
Tickets met flinke actie-korting voor World of Dinos 2022 in Utrecht koop je nu via Kidsproof!
World of Dinos is de grootste dino expo van Europa en is deze zomervakantie in Utrecht, wroahh super vet voor alle dino-fans. Mét de Kidsproof kortingsactie op tickets krijg je nu flinke korting. Mis het niet!

De expo World of Dinos is de hele zomervakantie te zien in Jaarbeurs Utrecht en echt een fantastisch familie uitje! De attractie is compleet vernieuwd met kidszone en geschikt voor de hele familie. 

Naast levensechte dino's zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en kunnen bezoekers een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in de opgravingen met zand. World of Dinos is een te gek uitje tijdens de zomervakantie voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet!

Tickets World of Dinos Utrecht 2022 met actie-korting

Wil jij actie-tickets met een mooie korting? Koop dan nu via Kidsproof je tickets voor deze te gekke dino expo met een mooie Kidsproof korting! Klik hiervoor door naar de site via de roze button. De korting is al in de prijs verwerkt.

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dinos pagina is de korting al verwerkt.

World of Dinos

Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden De expo is van 2 juli t/m 7 augustus 2022 te zien in Jaarbeurs Utrecht Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod