Xapp HerfstKampTerug naar het overzicht

zondag 3 oktober
Acteren, zang en dans; het komt allemaal aan bod tijdens het Musical Mistery Kamp. Nu aanmelden!
Na de succesvolle zomerkampen volgt er nu ook een fantastisch vakantiekamp in de herfstvakantie. Tijdens het kamp worden er superleuke workshops op het gebied van acteren, zang en dans gegeven. Op zondag bestorm je samen het podium om aan het publiek te laten zien hoe mooi musical kan zijn!

Elke dag staan er weer andere onderdelen van de uitvoerende kunsten centraal. Zo werk je workshopsgewijs aan je talent om dat aan het einde van de week te tonen aan het publiek. De eindpresentatie vindt plaats in de theaterzaal van Xapp. Dat wil je als ouders niet missen!

Verder is het kamp natuurlijk nog steeds een echt Xapp kamp. Je overnacht in huisjes op het terrein, ontbijt, luncht en dineert in het parkrestaurant en bent ook bezig met heel veel andere activiteiten.

Dit herfstkamp is voor kinderen en jongeren van 9 t/m 16 jaar en is opgeplitst in twee leeftijdsgroepen. Een kampweek start om 19:00 uur en eindigt met een presentatie aan het eind van de laatste kampmiddag. Het kamp is voor enthousiaste kinderen met en zonder ervaring.

Verruil je slippers en korte broek voor een warme trui en stort je in het Xapp Musical Mistery Kamp in de herfstvakantie!

Wil je meer weten over dit leuke HerfstKamp van Xapp? Klik dan door naar de site via de roze button!

Xapp ZomerKamp


Openingstijden Xapp herfstkamp A: 20 – 24 oktober (9 – 12 jr)
Xapp herfstkamp B: 20 – 24 oktober (12 – 16 jr)
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie