Xapp ZomerKampTerug naar het overzicht

zaterdag 12 juni 2021
Nu aanmelden! Acteren voor de camera, zingen in de studio of een combinatie van spel, zang en dans?
De hele zomervakantie door biedt Xapp ZomerKamp te gekke vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit doen ze al sinds 2003 met groot succes! 

Zelf het podium op of liever een plekje achter de camera? Hieronder een korte omschrijving van de kampen. Klik voor meer info door naar de site via de roze button!

MusicalKamp 8+

In vijf dagen tijd een complete musical instuderen, met voor iedereen een volwaardige rol met tekst, zang en dans. Stapsgewijs ga je aan de hand van een script aan de slag en na vijf dagen staat er een complete musical van ongeveer een uur op de planken van het Xapp theater.

De voorstellingen worden speciaal voor het musicalkamp gemaakt. Echt een originele musical dus met voor iedereen een passende rol.
 
CineKamp (filmkamp) 9+
Niet op het podium, maar acteren voor de camera. Het script ligt vooraf klaar, maar hoe een verhaal op papier vertoond kan worden in de bioscoop, dat bepalen jullie. Naast aandacht voor acteren is er tijd voor beeldkaders, camerastandpunten, stop motion, editing en chroma key.

Naast het opnemen van een kortfilm is er ook tijd ingeruimd om zelf aan de slag te gaan. Zo stonden afgelopen jaren animatie en geluidseffecten op het programma.
 
ZangKamp 9+
Vijf dagen aan de slag onder leiding van gekwalificeerde zangdocenten. Volop aandacht voor zangtechniek, repertoirekeuze en liedinterpretatie. Daarnaast staan er individuele zanglessen op het programma, aangepast aan jouw stijl en niveau. En tenslotte duik je met elkaar de opnamestudio in! Op de vierde zangkamp-dag maakt iedereen een individuele studio-opname met een videoclip.

Het ZangKamp is bestemd voor zangers die toonvast kunnen zingen en bekend zijn met zangles.

Wil je meer weten over de leuke zomerkampen die Xapp aanbiedt? Klik dan door naar de site via de roze button!

Xapp ZomerKamp


Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tentoonstelling Straatbeeld

Tentoonstelling Straatbeeld

Laat je door kleurrijke straatorgel-beelden onderdompelen in hun theatrale wereld tijdens deze interactieve tentoonstelling.

Een heel vrolijk gezinsuitje waarbij je van alles zelf kunt doen!

Naar Museum Speelklok