Voorjaarsvakantie workshopsTerug naar het overzicht

dinsdag 25 februari

Young Engineers Utrecht Oost


Prijs Klik voor meer info door naar de site via de roze button Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Leer over techniek en mechanica en bouw uitdagende modellen tijdens de LEGO® workshops!

Tijdens de voorjaarsvakantie workshops gaan de kinderen bouwen en programmeren met technisch Lego®. Er is veel tijd om te experimenteren en te spelen.

Je kunt meerdere dagen komen of een enkele dag, elke dag is weer anders.

De jonge wetenschappers zetten diverse gemotoriseerde LEGO® modellen in elkaar en gaan Robots programmeren. Kinderen bouwen zelfstandig maar er kan ook gewerkt worden in teamverband om grotere en complexere bouwwerken te maken.

Voorjaarsvakantie
Op 24 en 25 februari ben je welkom voor de Bricks Challenge workshops (opties: hele dag, alleen de ochtend of alleen de middag). Tijdens de extra lange workshop is er volop tijd om te bouwen, spelen, ontdekken en experimenteren met technisch Lego®. Je leert over techniek en mechanica en bouwt verschillende uitdagende modellen.

Voor kinderen van 6 (die in groep 3 zitten) tot en met 11 jaar.

Getrainde instructeurs
Tijdens de vakantiedagen worden de kinderen begeleid door twee van instructeurs. Er is plaats voor maximaal 16 kinderen per dag, zodat er voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding is voor elk kind. De kinderen worden geholpen daar waar nodig en gestimuleerd in hun creatieve proces om al bouwend en spelen tot nieuwe inzichten te komen.

Klik voor meer info door naar de site via de roze button!

Young Engineers specialiseert zich in het organiseren van speciale evenementen. Zo kunnen zij ook leuke kinderfeestjes verzorgen. 

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs