11x Coronaproof traktaties

14 december 2020
Coronaproof traktaties (voorverpakt) zijn handig als je op school wilt trakteren. Deze zijn makkelijk en snel te maken, maar zeker niet minder leuk!
Coronaproof traktaties

11x coronaproof school-traktaties (voorverpakt) - #coronatraktaties

Coronaproof en dus voorverpakte traktaties zijn op steeds meer scholen een wens. Dit jaar dus geen zelfgemaakte creaties... Stiekem zijn we wel blij dat we dit jaar geen uren aan het bakken zijn. Gelukkig zijn er nog steeds heel veel leuke traktaties te bedenken die coronaproof zijn om op school uit delen (of natuurlijk bij het kinderdagverblijf). In een mum van tijd geef je het voorverpakte lekkers een persoonijke twist. Zeker weten dat jouw zoon of dochter dit net zo leuk vindt!

coronaproof trakteren

Wikkelen maar
Online kan je heel veel (gratis) printables vinden van diverse soorten wikkels. Uitprinten, uitknippen en wikkelen maar. Voor een klein bedrag kan je ze ook persoonlijk maken met de naam en leeftijd van jouw kind. In bijna elk thema is wel iets te vinden. Leuk voor knijpfruit, klein zakje chips of popcorn. Echt een handige coronatraktatie!

coronaproof trakteren

Inpakken en weggeven
Voor stoere kids pak je een voorverpakte reep ontbijtkoek in met zwart pakpapier. Teken er vervolgens een stippellijn op met een witte krijtstift en plak er een klein autootje op. Of maak een grappig monstertje van een drinkpakje, gekleurd papier, stickers, veertjes, stiften en wiebelogen. Ook leuk: pak een (muesli)reepje of doosje rozijnen in met een vrolijk papiertje. Met slagerstouw bind je daar een dier op vast en klaar is jouw jungle traktatie!

coronaproof traktaties

Wel zo gezond
En nog meer leuke coronaproof trakaties. Wat dacht je van deze dansende banaan? Je maakt hem heel makkelijk met een cupcake vormpje en wat stiften. Of plak met eetbare lijm wat fondant op een appel voor een gezonde emoji traktatie. De appel kan in de klas gewassen worden, zodat de traktatie binnen de richtlijnen van school past.

Coronaproof trakteren verpakt

Toffe traktatiedoosjes
Zoek je naar een makkelijke en superleuke manier om je appel, ontbijtkoekje of rozijntjes te verpakken? Check dan deze gratis printable traktatiedoosjes van Superleukefeestjes. Zo ziet elke traktatie er meteen heel vrolijk uit!

coronaproof traktaties verpakt

Voor juf en meester
Met mini-tony’s chocolonely, een leuk kaartje en een theezakje maak je een lekker zakje voor de juf of meester. Of koop bij de supermarkt een kant-en-klare mug cake mix. Verpak deze in een leuke mok, zodat ze zelf een lekker taartje kunnen maken. Als dat geen feestje is!


Veel plezier met trakteren!

PS. Ben je nog op zoek naar een tof kinderfeestje? Check dan ons overzicht met leuke kinderfeestjes in en om Utrecht!