13x sinterklaascadeaus voor kinderen

15 november 2020
Wij gaan er het liefst op uit met onze kids, samen avonturen beleven en nieuwe herinneringen maken. In coronatijd zoeken we meer activiteiten voor in en om het huis. Deze sinterklaascadeautjes vinden we daarom helemaal leuk!
13x-sinterklaascadeaus-voor-kinderen
Bij Kidsproof.nl zijn we fan van lokaal! Het is het allerleukste om cadeautjes bij een winkel in de buurt te kopen. Ben je niet in de mogelijkheid om lokaal te shoppen? Hieronder hebben we een aantal linkjes verzameld naar leuke cadeaus die je online kunt bestellen.

Sinterklaascadeaus: thuis eropuit


1. Ook Nijntje gaat er graag op uit. In deze drie schattige boekjes voor dreumesen, gaat Nijntje naar de boerderij, naar de speeltuin en naar opa en oma.

2. Welke leuke plekken in Nederland willen jullie nog allemaal bezoeken? Op deze landkaart vinden de kinderen alvast een heleboel inspiratie. Hip voor in de kinderkamer en nog leerzaam ook!3. De familie Opstap gaat eropuit, kunnen jullie ze vinden? In dit leuke zoek-en-vind boek zitten meneer Opstap, mevrouw Opstap, Fleur en Bart Opstap én hondje Snoep verstopt op elke pagina.

4. Als de kinderen na het buitenspelen met frisse koppies weer thuiskomen, is het heerlijk opwarmen met deze stoere pittenzak. Ook lekker warm om ze ’s avonds mee in te stoppen.

Sinterklaascadeaus: thuis spelen


5. Bij bellenblazen denk je snel aan de zomer, maar ook in de herfst en de winter kun je gewoon met een bellenblaas aan de slag. In het herfstzonnetje maak je makkelijk de grootste bellen dankzij deze mega bellenblaas.

6. De woonkamer verandert in een vliegveld met dit coole vouwvliegtuigjes pakket. De kinderen kunnen de vliegtuigjes zelf vouwen en versieren met stickers. En daarna is het natuurlijk tijd voor een wedstrijdje.7. Met dit boek vol fantastische LEGO ideeën ontbreekt het de kinderen nooit meer aan inspiratie tijdens het spelen. Ze gaan aan de slag met het bouwen van nieuwe creaties met de steentjes die ze al hebben. In het boek staan spannende verhalen die de kinderen na kunnen bouwen.

8. Hebben jullie thuis een barbecuechef in de dop? Dan is deze leuke barbecue Playmobil set te gek. Liever iets groters? Dit houten barbecuestation vonden wij heel stoer óf kies voor deze Play-Doh kleibarbecue waar de kinderen hun eigen kleiburger kunnen bakken.

Sinterklaascadeaus: leesvoer


9. Het spannende verhaal van Prinses Pernille en Prins Pepijn heeft twee perspectieven. Je kunt het kinderboek Ik kom je redden! namelijk ook ondersteboven lezen. Beide helden proberen elkaar te redden en komen onderweg monsters, tovenaars en gevaren tegen. Zou het ze lukken om elkaar te vinden?

10. Donald Duck is altijd goed! Deze Donald Duck scheurkalender is echt zo’n cadeautje waar je echt het hele jaar plezier van hebt. Dat wordt elke dag gniffelen bij een nieuw stripje.11. Of kies voor deze moppen scheurkalender voor jouw kleine grapjas. Met elke dag een nieuw flauw grapje om aan elkaar voor te lezen bij het ontbijt.

12. Dit boek is echt een pareltje voor alle leeftijden, elke plaat levert nieuwe gespreksstof op. De jongen, de mol, de vos en het paard staat vol met prachtige illustraties en poëtische teksten die de vriendschap van de vier vertelt.

13. De kinderboekjes over de ondeugende peuter Anna zijn lief en herkenbaar. In Anna en haar lieve papa beleeft Anna een gezellig drukke papa-dag met haar vader: klusjes, strijken, eten koken, voetballen.Handig voor alle hulpsinterklazen! Ben je op zoek naar een leuk sinterklaascadeautje voor je kinderen? Deze ideeën voor sinterklaascadeaus zijn ideaal als schoencadeautje of voor pakjesavond. Leuke cadeautjes voor peuters, kleuters en oudere kinderen zijn bijvoorbeeld kinderboeken, scheurkalenders, klei, LEGO, Playmobil en meer! Vind hierboven inspiratie om jouw zoon of dochter mee te verrassen op Sinterklaasavond.

Veel plezier met pakjesavond!