6x creatieve schoencadeautjes

17 november 2020
Ken je deze nog? Wij vonden het vroeger zó leuk om te knutselen met dit speelgoed. Pure nostalgie natuurlijk, maar toch blijkt ’t ook nu weer een hit bij onze kinderen. Ideaal als (schoen)cadeautje dus!
6x creatieve schoencadeautjes
Bij Kidsproof.nl zijn we fan van lokaal! Het is het allerleukste om cadeautjes bij een winkel in de buurt te kopen. Ben je niet in de mogelijkheid om lokaal te shoppen? Met de linkjes hieronder shop je deze creatieve schoencadeautjes ook online.

1. KrimpieDinkie

Het is magisch om je tekening in de oven te zien opkrullen en krimpen! Je maakt er de leukste bedeltjes mee voor sieraden, sleutelhangers en speelomgevingen. Wij vonden deze cupake of unicorn versie erg leuk.

2. Punniken

Wij deden het vroeger met een bolletje wol en een punniktol, hippe kinderen doen het nu met elastiek. Met dit creatieve pakket punnik je de mooiste armbanden met elastiekdraad. Of kies je voor lekker ouderwets? Ik had vroeger deze paddenstoel-punniktol, jij ook?

3. Prikblokken

Boerderijdieren, Sinterklaas, Unicorn, Frozen, Cars of Paw Patrol: de prikblokken bestaan nog steeds én zijn er in heel veel leuke thema’s! Tekening inkleuren, vilten matje eronder en voorzichtig prikken maar!4. Brooddeeg

Heb je vroeger wel eens leuke dingen van brooddeeg of zoutdeeg gemaakt? Waarschijnlijk heb je alles in huis om dit voor je kinderen te maken: bloem, zout, water en olie is het enige dat je nodig hebt. En wat leuke tools natuurlijk! Deze handige set voor kinderen is alvast een goed begin.

5. Pompons

Pompons zijn leuk om diertjes mee te maken, een grappig detail voor op je muts of voor je eigen unieke feestslinger. Of, helemaal van nu, je maakt er emoticons mee! Met dit knutselpakket maken de kinderen zelf pompons van wol.

6. Magisch toverblok

Ik kan toveren, ik kan toveren… Met dit magische toverblok kan iedereen toveren! Ken je ze nog van vroeger? Eindeloos krassen met je potlood en … tadaah! Dit mooie toverblok is speciaal voor dierenliefhebbers.


- AnnemarieMet welk speelgoed van vroeger speelde jij altijd? Speciaal voor alle ouders die van pure nostalgie houden hebben we 6 tips voor creatieve cadeautjes verzameld. Van Punniken tot knutselen met brooddeeg en van een magisch toverblok tot prikblokken. Dit tijdloze knutsel speelgoed is nu nog steeds favoriet bij veel kinderen.

Veel speelplezier!