Het Nederlands Openluchtmuseum is weer open!

12 juni 2020
Zó fijn, het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is weer open! Eindelijk kunnen we gaan genieten van hun nieuwe jaarthema 'Ontmoet mij' en zijn er zoals altijd leuke kinderactiviteiten. Reserveer vooraf online je tickets voor dit coronaproof gezinsuitje!
Het Nederlands Openluchtmuseum is weer open!

Jaarthema 'Ontmoet Mij'

Luister dit jaar naar de ontmoetingsverhalen op verschillende locaties in het park. De presentatoren op ontmoetingslocaties herken je aan de button met Ontmoet Mij. Ontdek welke rol gebouwen en voorwerpen spelen bij ontmoeten. Wat betekenen deze voor jou? Ontdek de tentoonstelling 'Heb je een vuurtje voor mij?' waar je bijzondere voorwerpen kunt bekijken over (verrassende) ontmoetingen. Leer meer over je eigen geschiedenis en die van iemand anders. Deel jouw verhaal. Ontmoeten verbindt! En zo fijn dat dit nu weer kan!

Jaarthema 'Ontmoet Mij'


Speciale kinderactiviteiten


Naast het jaarthema zijn er nog heel veel leuke kinderactiviteiten. Luister samen met je kinderen naar een bijzonder verhaal op het Kindererf. Of gaan ze toch liever spelen op het mooie Zaanse plein of in de superleuke speeltuin?

Speeltuin het Speeldorp

Tijdens het wandelen in het museumpark lekkere trek gekregen? Er zijn diverse versnaperingen te koop op verschillende plekjes. Worden het poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep of toch die verse krentenbol van de bakker? En vergeet geen ritje te maken in de historische tram!

Ritje in de tram

Corona-maatregelen voor een veilig bezoek


Het Nederlands Openluchtmuseum houdt zich vanzelfsprekend aan de richtlijnen van het RIVM en heeft allerlei maatregelen getroffen voor een veilig bezoek. Zo moeten alle bezoekers voor hun bezoek online tickets met een tijdslot reserveren, aangezien het museum een maximaal aantal bezoekers per dag kan toelaten.

Er zijn in het museumpark diverse desinfectiepunten en belangrijke contactpunten worden vaker schoongemaakt en gedesïnfecteerd. Er is voldoende en heldere informatievoorziening en een duidelijke bewegwijzering door het museumpark. Medewerkers zijn ook goed geïnformeerd en kunnen je als bezoeker wijzen op alle instructies om er samen een veilig bezoek van te maken.

De speeltuin is met gepaste spelregels toegankelijk en de horeca is take-away.

Zaanse dorp

Wil je meer informatie over het jaarthema Ontmoet mij, alle leuke kinderactiviteiten in het Nederlands Openluchtmuseum en de corona-maatregelen? Klik op de onderstaande roze website button! Via de website kun je online je tickets met tijdslot reserveren!

Heel veel plezier met dit Hollandse coronaproof gezinsuitje!
Naar de website