Brunchen bij KEES in Houten: een groot feest voor jong en oud!

27 juni 2019
Het was zondagochtend, na een drukke feestdag van onze jarige dochter. We waren toe aan een rustige dag, even gezellig met elkaar. Brunchen bij KEES kwam daarom als een extra cadeautje. Wat fijn om dan dit (kinder)restaurant te ontdekken, zo dicht bij huis!
Kindvriendelijk restaurant KEES in Houten
Restaurant KEES ligt een beetje verscholen in Houten. Heb je het eenmaal ontdekt, dan wil je de route ernaar toe voor altijd onthouden. Het restaurant is gevestigd in een prachtig pand met een zeer gezellige en huiselijke aankleding, je voelt je er gelijk welkom! Het interieur is hip, fris en heel ruimtelijk.

Kees uiteten restaurant kinderen

Onze meiden renden bij het zien van de speeltuin gelijk de tuin in. In deze speeltuin kun je naar hartenlust spelen, klimmen en klauteren. Het was (nog) niet al te druk, dus dat was extra mazzel. Hoe fijn om lekker buiten te kunnen genieten van het ochtendzonnetje! De kinderen speelden heerlijk in de speeltuin en kwamen af en toe even smullen van al het lekkers.

Kees uiteten restaurant kinderen

De drankenkaart is erg uitgebreid, voor ieder wat wils! Wij namen een verse munt thee, een vers geperst sapje en de kinderen biologische appelsap. Het brunchmenu is een vast menu voor volwassenen en kinderen. De prijs is meer dan redelijk, dus een brunch bij KEES is ook leuk als je niet iets te vieren hebt. We kregen een huisgemaakt kopje tomatensoep om mee te starten met een heerlijk pizzabrood met smeersels. Heerlijk!

Kees uiteten restaurant kinderen

Niet veel later werd de tafel vol gezet met allerlei hartige gerechten. Van lekkere boterhammen met vers beleg zoals roerei en zalm, tot pizza punten, croissants en yoghurt met vers fruit en granola. Het is lastig kiezen met zo’n heerlijke gevulde tafel. We hadden gelukkig nog niet ontbeten en het was inmiddels bijna lunchtijd, dus zo konden we van al het lekkers iets uitproberen. Na het hartige gedeelte kregen we even tijd om het eten te laten zakken.

korting voetbalfestival utrecht

We mochten namelijk nog verder smullen van het zoete gedeelte! Huisgemaakte taartpunten met advocaat en slagroom. De soorten taarten wisselen per keer. Wij hadden appeltaart, wortelcake en cheesecake. Allemaal even lekker. Ja, we hadden nog plek overgelaten om overal iets van te proeven. De kinderen kregen als bonus nog een kinderijsje in een superleuke beker, die ze mochten meenemen!

Eerlijk is eerlijk, na deze brunch hebben we de rest van de dag geen trek meer gehad. Het was niet alleen erg lekker, maar ook supergezellig! De bediening van KEES is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Een heus feestje beleefden wij daar dus op deze zondag! 

KEES uiteten kinderen

Naast deze brunch is de menukaart van KEES ook erg uitgebreid en staan er veel lekkere gerechten op. Dus we komen zeker nog een keer terug. Of wellicht vieren we hier wel een keer een kinderfeestje. Wist je namelijk dat je hier zelf pizza's kunt maken met een kinderfeestje? Of samen mocktails shaken? Hoe leuk! 

Praktisch
KEES is iedere dag vanaf 11 uur open voor. Zie hieronder het adres en de contactgegevens. Klik door naar de site van KEES Houten voor meer info.

Restaurant KEES
Koedijk 1
3992 LV Houten

Email: houten@restaurantkees.nl

Kidsproofblogger Mandy woont samen met Martijn en haar drie dochters in de wijk Oog in Al in Utrecht. Haar dochters Merel (9), Sophie (7) en Jasmijn (4) zijn dol op het ondernemen van activiteiten. De weekenden zijn naast hockey en zwemles, dan ook altijd gevuld met gezelligheid. Mandy ervaart het soms als een uitdaging om voor alle meiden iets leuks te organiseren, omdat de leeftijden toch wel uiteen liggen. Daarom bezoekt ze regelmatig Kidsproof locaties, om zo te ontdekken wat geschikt is voor andere gezinnen.