Feestje bij The Team Building: Kies je voor tactiek of een fysieke strijd?

20 januari 2020
Spring, ren en ontdek of iemand je teamgenoot of vijand is. En zorg dat je niet buiten het pad terecht komt, want The Floor is Lava. Auw! Wie kent het spel niet? Sinds kort is dit interactieve spel beschikbaar bij The Team Building (voorheen Escaperoom Get out of here). Te gek voor een spannend kinderfeestje. En leuk om te combineren met het spelen van een escaperoom!
Kinderfeestje bij Escaperoon Get out of here
Jarig zijn is een feest bij The Team Building
Mijn dochter Merel werd tien jaar en wilde al heel lang naar een escaperoom. Dat leek haar zo ontzettend spannend, dus als tiener moest haar wens maar eens uitkomen. Bij The Team Building vinden we een leuke experience voor kinderen van haar leeftijd met als thema VOC Escape.

Escaperoom Get out of here

In twee teams gingen de meiden met elkaar strijden om puzzels en raadsels zo snel mogelijk op te lossen. Ze krijgen natuurlijk niet ‘zomaar’ een land cadeau! Het was superleuk om te zien hoe kinderen omgaan met de spanning, goed nadenken over mogelijke oplossingen en flink tegen elkaar strijden. Wie als eerste de vlag hijst heeft gewonnen en de missie voltooid. De spanning was van hun gezichten af te lezen!

Escaperoom Get out of here

Is het een vriend of een vijand?
Na een korte pauze met limo en chippies brak het tweede deel van het feestje aan: The Floor is Lava. Eerst een oefenronde om het spel te ontdekken en daarna gingen ze aan de slag. Is jouw vriendin een vriend of een vijand? En denk je jouw vrienden te kunnen vertrouwen? Dan blijken ze opeens een extra rol meegekregen te hebben. Of trekken ze jou als ‘wreker’ mee de dodenwereld in.

Escaperoom Get out of here kinderfeestje lava


De aandacht van de meiden mocht geen moment verslappen, want allemaal hadden ze de drang om te winnen. Het ging er af en toe best fel aan toe onderling en ze leefden zich heerlijk uit tussen al het lava. Blije, rode gezichten sprongen tussen de eilanden in het rond om er zoveel mogelijk te veroveren.

Na afloop werden de teams nog op de foto vastgelegd, zodat deze toffe herinnering voor altijd aan de muur kan hangen. De meiden vonden het lastig te benoemen welke activiteit nou het állerleukste was. Ze waren allebei heel tof, maar dan op een andere manier. Juist de combi maakte de middag compleet!
 
Get out of here

Twijfel je als ouder welke activiteit je voor een kinderfeestje moet kiezen? Ik vond zelf de escaperoom meer geschikt voor deze groep tieners, omdat ik merkte dat de aandacht er tot het laatste moment bij was. Anderzijds konden ze bij de The Floor is Lava zich meer uitleven, totdat ze verbannen waren naar het dodenrijk. Ga ze gewoon zelf allebei ontdekken, want een ding is zeker... de kinderen hebben een top middag.

Praktische info
Online kun je voor alle dagen van de week reserveren vanaf 10 personen. Dit is inclusief limo en chips. Er zijn verschillende tijdsloten en per activiteit ben je zo’n 1,5 uur kwijt.

Naam: The Team Building (voorheen Escaperoom Get out of here)
Adres: Admiraal Helfrichlaan 6, 3527 KV Utrecht

Handig! Het gebouw is op loopafstand van het Centraal Station. Ook is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor fietsen of auto's bij het pand.

Klik voor meer info over de feestjes bij The Team Building via de roze button hieronder door naar de site.

Kidsproofblogger Mandy woont samen met Martijn en haar drie dochters in de wijk Oog in Al in Utrecht. Haar dochters Merel (10), Sophie (7) en Jasmijn (4) zijn dol op het ondernemen van activiteiten. De weekenden zijn naast hockey en zwemles, dan ook altijd gevuld met gezelligheid. Mandy ervaart het soms als een uitdaging om voor alle meiden iets leuks te organiseren, omdat de leeftijden toch wel uiteen liggen. Daarom bezoekt ze regelmatig Kidsproof locaties, om zo te ontdekken wat geschikt is voor andere gezinnen.

Op zoek naar meer tips? Lees alle ervaringen en reviews van Kidsproof! Naar de website