Kinderfeestje lasergamen

28 mei 2020
Lasergamen is razend populair, bijvoorbeeld als kinderfeestje! Huur een lasergame set of kies voor een spannende lasergame-locatie waar je elkaar kunt uitdagen, dat kan zowel binnen als buiten. Bekijk onze favoriete lasergame adresjes in Utrecht!
Kinderfeestjes lasergamen in Utrecht

Kinderfeestje lasergamen

Op zoek naar een stoer kinderenfeestje voor jongens en meisjes? Of zin in een gave activiteit met je kinderen? Lasergamen valt vast in de smaak. In en om Utrecht kun je op veel locaties lasergamen of een lasergame-set huren en zelf een mooie locatie uitkiezen! Zo kun je ook nog naar het weer kijken en kiezen voor een binnen of buiten locatie!

 

Lasergamen met Plezier en Spel

Bij Plezier en Spel weten ze hoe je een leuk en actief kinderfeestje organiseert. Schiet, ren en haal zoveel mogelijk punten tijdens een middag lasergamen. Dat kan zowel buiten op een grasveld, in een park of juist een bos. Maar je kunt ook kiezen voor een gymzaal waar een spannende opstelling wordt gemaakt. Her lasergamen gebeurt onder begeleiding en met minimaal 6 kinderen. Wil je liever iets anders actiefs doen? Dat kan ook! Denk eens aan een echte Nerf Game, Archary Attack of een potje voetbal. Geen normale pot, maar een hele speciale, want ze verhuren hier enorme bubbelballen! Met Plezier en Spel kun je zeker een uur of een hele middag actief bezig zijn.
Lasergamen met Groene Hart Lasergame Verhuur

Jouw lasergamefeestje kan op elke locatie die je zou willen! Groene Hart lasergame Verhuur verhuurt namelijk lasergame sets waarmee elk kinderfeestje wordt omgetoverd tot een spannende middag. De sets zijn speciaal ontworpen voor kinderen, waardoor rennen en schieten makkelijker is. Bij de sets kun je ook kiezen voor leuke extra's zoals camouflage schminck, buffs rookgranaten en leuke petjes. Handig, met goed weer garantie!

Lasergamen bij de Kartfabrique

Met karten en lasergamen staat de Kartfabrique garant voor de ultieme actieve game beleving. Het lasergamen is hier onder begeleiding op een binnenlocatie. Met drie verdiepingen is het verlaten pakhuis van de Kartfabrique een te gekke arena. Ga de strijd aan en versla het andere team! Er zijn verschillende arrangementen voor een kinderfeestje, zo kun je karten of lasergamen of een combinatie van beiden. Ook is het mogelijk een combinatie te maken met Prison Island, dat is een ideale mix tussen Fort Boyard en een Escape Room.


Lasergamen met Sport is Plezier

Wil jij een actief kinderfeestje waar je kunt klimmen, rennen, klauteren, en slingeren als echte aapjes? Sport is Plezier biedt sportfeestjes aan voor alle basisschool kinderen waarbij er met de jarige job wordt overlegd voor een passend programma. Kies voor de Laserguns voor een heel stoer feestje! Ren door het bos, de gymzaal of de speeltuin en probeer de andere teams uit te schakelen. Huren kan al vanaf 6 laserguns en kan onbeperkt worden uitgebreid!

Lasergamen bij The VR Room

Ben je competatief ingesteld en hou je misschien wel van Fortnite? Dan is VR Lasergamen bij The VR Room echt wat voor jou! Dit is geen gewoon potje lasergamen, maar Virtueel lasergamen! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes stap je zo in de grootste Lasergame-arena van de wereld. Verover zoveel mogelijk torens en versla het andere team. Na anderhalf uur is de virtuele reis voorbij en zorgen de VR Experts voor een leuke afsluiting, met een speciale verrassing voor de jarige!Op zoek naar meer tips? Bekijk het overzicht met alle kinderfeestjes in Utrecht!