Met korting naar het Wintercircus Utrecht

31 oktober 2019
Wintercircus Utrecht 2019 - Koop via Kidsproof kaartjes met korting, wat een mooie actie. ★ Deze kortingsactie is voor iedereen geldig, kijk snel naar dit speciale kerstuitje!
Met korting naar Wintercircus Utrecht 2019, mooie actie!
Klik voor meer info met korting naar Wintercircus 2019 Utrecht!

Naar Wintercircus Utrecht 2019 met korting, wat een mooie actie


Het is één van de populairste familieshows tijdens de kerstvakantie. Wintercircus Utrecht bij de Jaarbeurs trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Van 21 december t/m 5 januari wordt een nieuwe show gepresenteerd in de Domstad.

Ieder jaar wordt in alle delen van de wereld naar bijzondere acts gezocht. De versie die Wintercircus Utrecht nu aan het Nederlandse publiek presenteert is bijzonder. Het tempo, de tricks en het lef van de coureurs zijn ongeëvenaard.

Geniet van stunts op het rad des doods, razende motoren in de ‘Globe of Speed’ en van een thriller op de hoge draad. Deze acrobatische hoogstandjes worden afgewisseld met romantiek en onnavolgbare comedy voor alle leeftijden. Wintercircus Utrecht presenteert een show die alle voorgaande edities overtreft. Mis het niet en bestel direct tickets. Wil je zeker zijn van mooie plaatsen? Wacht dan niet te lang!

Wintercircus Utrecht korting actie

Bestel je tickets met Kidsproof-korting

Extra leuk! Kidsproof mag tickets aanbieden met maar liefst 10 euro korting. Deze korting is voor iedereen van toepassing zonder extra voorwaarden. Bij de lagere rangen komt dit op een korting van wel 60%! Tickets voor de voorstelling kun je eenvoudig online bestellen. Klik door naar de site om met korting naar het Wintercircus Utrecht te gaan. Wat een mooie Kidsproof actie!

Veel plezier!

wintercircus utrecht korting actie


Kerstvakantie-uitjes in Utrecht

Op zoek naar leuke tips voor de vakantie? Er is weer heel veel leuks te doen voor kinderen: van creatieve uitjes en sportieve activiteiten tot een bezoekje aan een museum. Er is voor ieder wat wils! Onze Uitagenda staat bomvol leuke kerstvakantie-uitjes in Utrecht, kijk snel!