Lekkker schaatsen op echt natuurijs!

24 februari 2018
Leuke tips om te schaatsen in en om Utrecht! Kinderen zijn gek op winterpret en daarom hebben wij de leukste schaatsbanen en ijsbanen voor je op een rijtje gezet! En of je nu gaat schaatsen op kunstijs of natuurijs; veel schaatsplezier!
Schaatsbanen in Utrecht
Schaatsen: kinderen zijn er dol op. Deze schaatsbanen en ijsbanen in en om Utrecht kun je deze winter bezoeken. Op een deel van de ijsbanen kun je de hele winter terecht. Maar met deze strenge vorst hebben we ook schaatsbanen toegevoegd waar je (waarschijnlijk) op natuurijs kunt schaatsen met je kinderen. Veel schaatsplezier!

En zijn we een mooi schaatsplekje vergeten? Laat het ons even weten (utrecht@kidsproof.nl)!

Schaatsbaan - Doorn
Op deze mooie ijsbaan in Doorn wordt al geschaatst. Dus haal de ijzers maar uit het vet! Een gezellig plekje om samen met je kinderen te schaatsen! Houd de openingstijden van de ijsbaan goed in de gaten en check voor vertrek even of ie (nog) open is. De kwaliteit van het ijs wordt heel goed bewaakt.

Schaatsbaan Blik & Burgers - Zeist
De leuke speeltuin Blik & Burgers in Zeist wordt van 19 januari t/m 4 maart aangevuld met een mooie overdekte schaatsbaan. Kom je ook lekker schaatsen? Er is maar liefst 300m2 echt ijs! Ook af te huren voor een kinderfeestje. Waarschijnlijk kun je vanaf 25 februari 2018 ook schaatsen op de 400 meter baan die is opgespoten. Houd de laatste berichten in de gaten voordat je gaat.

Vechtsebanen - Utrecht
Bij De Vechtsebanen kun je een groot deel van het jaar schaatsen. Het ijsbaancomplex bestaat uit een semi-overdekte 400 meterbaan en een ijshockeystadion. Beide banen zijn voor iedereen toegankelijk en je schaatst dus altijd droog.

Klein Scheveningen on Ice - Lopikerkapel
Schaatsen en winters spelen kan in het winterse Klein Scheveningen on Ice, geopend van 17 december t/m 4 maart. Het terras van Beachclub Klein Scheveningen heeft  plaatsgemaakt voor een sfeervolle schaatsbaan. Voor de avonturiers is er een gigantische Funglide! Kortom, voor winterpret hoef je deze winter niet helemaal naar Winterberg maar ben je van van harte welkom bij Beachclub Klein Scheveningen.

Kortom: er zijn volop leuke schaatsuitjes in Utrecht en omgeving te vinden. Kijk ook eens in onze eropuit voor meer leuke uitjes met kinderen!