14x papa's verwennen met Sinterklaas

12 november 2020
Ook de papa's hebben leuke cadeautjes verdiend dit jaar! Speciaal voor 5 december hebben we daarom 14 cadeautips op een rijtje gezet waar je vaders vast heel blij mee maakt. Op naar pakjesavond!
Dat kleine winkeltje om de hoek of die prachtige kinderboekenwinkel. Bij Kidsproof.nl zijn we fan van lokaal! Het is natuurlijk het allerleukste om cadeautjes bij een winkel in de buurt te kopen. Ben je niet in de mogelijkheid om lokaal te shoppen? Dan hebben we hieronder een aantal leuke cadeauideeën gevonden die ook online te bestellen zijn.

1. Knutselvriendenboekje

Hoe schattig is dit vriendenboekje voor papa! De kinderen kunnen een heel boekje voltekenen, schrijven en knutselen met lieve boodschappen voor hun vader. Dat is vast één van de liefste en meest persoonlijkste cadeaus die papa ooit heeft gehad.

2. Happy Holiday Socks

Ook vaders houden van lekkere warme voeten. Met vrolijke kerstsokken van Happy socks heeft hij deze winter een feestje aan zijn voeten. Wij vonden deze groene sokken met zuurstokjes erg leuk!

3. Papieren vliegtuigjes

Vouwen en dan oefenen, oefenen, oefenen. Met deze leuke papieren vliegtuigjes maak je als vader zekerweten indruk op je kids! Ook handig tijdens saaie thuiswerkvergaderingen ;)

4. LEGO boek

Deze boeken zijn écht leuk voor vaders! Kan hij niet van de LEGO van de kinderen afblijven? Misschien is het boek ‘Bouw jezelf gelukkig met LEGO’ wel iets voor hem. Het staat vol met LEGO bouwactiviteiten waarvan je tot rust komt. En een beetje ontspanning is wel zo lekker in tijden van corona.5. Het Jongens Boek

In Amerika en Engeland is Het Jongens Boek al een groot succes, maar hij is er nu ook speciaal voor Nederland. In het boek vind je typisch Hollandse weetjes die alle grote en kleine jongens willen weten: hoe bouw je de beste boomhut, hoe ontcijfer je geheimschrift en meer!

6. Vader en zoon activiteiten

Weten jullie na al die extra tijd thuis niets meer om te doen? In dit boek staan 42 onvergetelijke vader & zoon activiteiten. Daar zit vast een leuk idee tussen!

7. Keukenshort

Hebben jullie een keukenprins in huis? Een leuk schort is de perfecte toevoeging aan zijn koksoutfit. Met dit leuke papa-schort kan hij onbezorgd kokkerellen in de keuken of achter de barbecue.

8. Pittenzak voor papa

Hebben jullie thuis een type ruwe bolster, blanke pit? Dan is dit een toepasselijk cadeau. Deze pittenzak van Met Pit is ideaal voor sporters en koukleumen. Je legt hem in de magnetron of vriezer voor een warmtekussen of coldpack.

9. Vader canvas

Voor alle trotse vaders is dit leuke canvas een leuk cadeau voor pakjesavond. Op het doek staat de definitie van ‘vader’. Niet alleen lief cadeautje, maar het staat ook leuk voor aan de muur.10. Matching vader en zoon shirts

Wil jouw zoon het liefst nét als papa zijn? Misschien stopt Sinterklaas dit jaar wel matchende shirts in de zak. Deze stoere variant met ‘man’ en ‘mannetje’ vonden wij erg leuk!

11. Bamboe beker voor papa

Een kop koffie voor onderweg? Deze minimalistische zwarte bamboe beker is ideaal tijdens een wandeling of lange autorit. Daar wordt papa vast blij van!

12. Omdenken scheurkalender

En als laatste, met een klassieke scheurkalender kan het niet misgaan. Misschien is de Omdenken scheurkalender wel wat voor hem? Extra handig in tijden van corona, waarin we steeds weer moeten ‘omdenken’.

13. Dagelijkse Kost scheurkalender

Of kies voor de Dagelijkse Kost scheurkalender als papa de kok in huis is. Ook een handig hulpje als hij niet weet wat hij zal koken vandaag.

14. Puquiz scheurkalender

De Pubquiz scheurkalender is ook een leuke! Voor als hij zijn vrienden mist en tijdens corona de smaak van deze spelletjes te pakken heeft gekregen.

Fijne Sinterklaasavond!

PS: Deze blog bevat affiliate links. Deze blog is niet in opdracht geschreven, alle tips in de blog zijn onze eigen favorieten. Veel plezier!