Dit Summer Camp is een hit!

25 juni 2020
Het SummerCamp dagkamp van Engels voor Bengels is door de kinderen van maar liefst 3 Kidsproof-collega’s getest! En dit was het allerleukst….
Zomerkamp Engels voor Bengels
Als maar liefst drie collega’s een kind hebben opgegeven voor het dagkamp van Engels voor Bengels, dan weet je dat het ongetwijfeld helemaal kidsproof is ;) Ook ik ben fan én dus vroeg Engels voor Bengels mij of ik mijn ervaringen met hun vakantiekamp met jullie wilde delen. Graag natuurlijk!

Lees hieronder onze ervaringen met het SummerCamp. Wil je liever gelijk door naar de site van Engels voor Bengels? Scroll dan even door naar onderen en klik via de roze button door naar hun site.

Zoek een Summer Camp in de buurt

In het kort: Engels voor Bengels organiseert op 27 verschillende locaties in Nederland een SummerCamp voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Je kunt kiezen tussen een 3-daags of 5 daags kamp. Het programma is van 9.00 tot 16.00 uur, pre/after care is ook mogelijk. Slapen doe je lekker thuis.Bij het SummerCamp staat plezier voorop, zo leren kinderen ook veel makkelijker. Daarom is er naast de lessen Engels, ook veel ruimte voor spelen, bewegen, muziek en creatieve activiteiten. Maar wel in het Engels natuurlijk, zo leren ze spelenderwijs steeds makkelijker Engels spreken.Wat vinden de kinderen van Summer Camp?

Mijn dochter vond vooral het knutselen heel erg leuk. Ook de afwisseling van alle activiteiten vond Loïs (10) erg leuk. Om uit te vinden wat de kinderen van mijn collega’s het leukst vonden aan het zomerkamp heb ik een video-belrondje met mijn collega’s gedaan en dit is de top 3 favoriete activiteiten:

1. “Olivier vond het vooral stoer om Engels te leren, hij luistert nu graag naar Engelse liedjes en leest zelfs Engelse boeken” (Olivier is 11 jaar)
2. Lynn (8) vond vooral het Engels leren en werken in de werkboekjes het leukst. Natuurlijk ook het knutselen
3. Owen van 6 geeft aan dat hij het samen spelen met de ballen de mooiste herinnering vindt
4. Julian was net 5 geworden en vond het best spannend, maar met nieuwe vriendjes ging het snel goed en hij was bijzonder trots op de zelf gemaakte high tea.Met mooi weer zijn de kinderen lekker veel buiten!

Engels leren

Dit jaar bleek mijn dochter trouwens een fijne voorsprong te hebben bij de lessen Engels op school, ook merken we dat ze heel makkelijk Engels durft te spreken. Zo handig!Voordragen, knutselen en high tea

Ze sluiten het Summer Camp af met een gezellige high tea voor de ouders. De kinderen mogen in en optreden laten zien wat ze geleerd hebben.Tijdens het smullen van allerlei zelfgemaakte lekkernijen bewonderen we de mooie knutselwerkjes. Een heerlijke afsluiting voor iedereen.Diploma uitreiking

En natuurlijk gaan de kinderen naar huis met een prachtig diploma.
Kortom: de SummerCamps van Engels voor Bengels zijn een echte aanrader!

Aanmelden

Klik op de roze button om te kijken voor welk SummerCamp bij jou in de buurt je je kind kunt opgeven!

*Corona: de SummerCamps zijn goedgekeurd door de overheid en mogen doorgaan. Mochten de overheidsmaatregelen alsnog veranderen, dan krijg je 100% van je geld weer terug. Fijne garantie! Naar de website