icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Kanoën in het Groene HartTerug naar het overzicht

Een heerlijk gezinsuitje op het water dat ook nu gewoon kan. Zo ben je er toch even uit!
Het altijd gezellige Boerderij de Boerinn is te vinden in Kamerik. Je kunt er een kano huren en de prachtige omgeving vanaf het water verkennen! 

Boerderij de Boerinn is het startpunt voor verschillende kanoroutes, variërend van 1,5 tot 3 uur. Onderweg zijn er genoeg mooie en rustige plekken om even aan te leggen.

Je kunt kiezen voor een Canadese kano of een één-persoons kajak. De Canadese kano’s zijn breder en daarmee ook stabieler, dit is ideaal voor families met jonge kinderen of voor degenen die graag lekker droog blijven. Ben je in voor iets sportievers? Dan zijn de één-persoons kajaks erg geschikt.

De kanovaarroutes worden duidelijk aangegeven met bordjes zodat je niet kunt verdwalen. Voor de kinderen zijn er zwemvestjes beschikbaar. Verder kun je je waardevolle spulletjes in een waterdicht tonnetje opbergen.

Het verhuren van de kano's gebeurt met inachtneming van de RIVM- en gemeentelijke verordeningen rondom Corona. Dit betekent ook dat er maximaal 2 personen in een kano mogen, m.u.v. personen die een gezamenlijk huishouden vormen.

Klik voor meer info over het kanovaren door naar de site van Boerderij de Boerinn via de roze button.

Boerderij de Boerinn

Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste